Vinkyl test – Stort test av de bästa vinkylarna just nu (2022)

1
Caso vinkylskåp WineDuett 21

Du kan investera i detta vinkylskåp från Caso om du letar efter en modell med en fin design, stor rymd och förmågan att justera temperaturen efter behov. Allt detta har vår testvinnare - och sedan finns det till och med plats för 21 viner i de justerbara hyllorna i vinkylen. Därför ska du välja en Caso vinkyl VinDuett 21 Det finns en mängd olika anledningar till varför du bör investera i denna vinkyl från Caso.…

Kolla Priset →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Caso vinkylskåp WineDuett 21##
Caso WineDuett Touch 21 vinkyl##
One2taste Scandomestic Vinkylskåp SV 90##
Vestfrost W38 Vinkyl 9.790 kr. Tretti
Caso Winecase 6 mini-vinkyl##
Caso WineSafe 18 inbyggd vinkyl##
Bosch KSW 38940 Vinkyl##

I detta test av vinkylar kan du enkelt och snabbt få en översikt över de bästa 7 sorterna på marknaden. Vi har utsett vinkylen WineDuett 21 från Caso till bäst i test, eftersom modellen utmärktes på parametrarna temperaturinställningar, konstruktion och pris. På listan hittar du dock också modeller som är billigare i pris eller mer högteknologiska än vår testvinnare, så det lönar sig att titta igenom hela listan om du vill hitta det bästa vinkylen för dig.

Efter att ha granskat de utvalda produkterna, guidar vi dig i hur du hittar det bästa erbjudandet på vinkylar och vad du ska hålla ett öga på när du letar efter en vinkyl.

Caso vinkylskåp WineDuett 21 – Den bästa vinkylen

Du kan investera i detta vinkylskåp från Caso om du letar efter en modell med en fin design, stor rymd och förmågan att justera temperaturen efter behov. Allt detta har vår testvinnare – och sedan finns det till och med plats för 21 viner i de justerbara hyllorna i vinkylen.

Därför ska du välja en Caso vinkyl VinDuett 21

Det finns en mängd olika anledningar till varför du bör investera i denna vinkyl från Caso. Först och främst är modellen utvecklad i en snygg design som klarar av att sticka ut utan att verka för flashig. Dessutom investerar du i en rymlig variant med sju justerbara hyllor så att du själv kan bestämma hur högt eller lågt det ska vara mellan hyllorna. Beroende på hur du placerar hyllorna kan kylen rymma upp till 21 flaskor vin.

Vinkyl med två zoner

En av de stora fördelarna med detta vinkylskåp är att det lagrade vinet alltid kommer att ha rätt temperatur. Kylskåpet är utrustat med termoelektrisk kylteknik och har två olika temperaturzoner. Som ett resultat kan du ställa in den övre zonen mellan 7 och 18 grader, medan den nedre zonen kan ställas in mellan 10 och 18 grader. På så sätt kan du mycket väl ha lite kallare vin i toppen av kylen, medan flaskorna i botten har en något varmare temperatur.

Du kan enkelt justera temperaturen i kylskåpet via den inbyggda LED-displayen mitt i vinkylens dörr. Displayen visar konsekvent det aktuella gradantalet i kylen medan den justerar sig själv i temperatur. På så sätt kan du snabbt ta reda på status. Kyltekniken och en fläkt hjälper till att säkerställa att temperaturen alltid är enhetlig i de två zonerna. 

Du hittar också en inre LED-belysning i vinkylskåpet, så att du alltid kan se vad som finns inuti.

Utvecklat med skyddsglas

Som nämnts har denna vinkyl utvecklats med en mycket snygg design. Du får därmed en modell med en glasdörr med en stålram runt ett svart skåp. Du kan enkelt öppna vinkylskåpet via det inbyggda handtaget av stål. 

Kylskåpsdörren har också ett isolerat skyddsglas i två lager med ett inbyggt UV-filter. Denna konstruktion säkerställer att flaskorna skyddas från eventuellt solljus.

Produktdetaljer

 • Höjd: 80,5 cm
 • Djup: 34,5 cm
 • Bredd: 51 cm
 • Vikt: 20 kg
 • Antal hyllor: 7 st
 • Kapacitet för flaskor: 21 st
 • Effekt: 140 watt
 • Ljudnivå: 45 dB (A)
 • Energiklass: B
Det vi liker:
 • Möjlighet att justera temperaturen efter behov och dela kylskåpet i två zoner
 • Stort utrymme, där det finns plats för 21 flaskor på 7 hyllor
 • LED-skärm gör det enkelt att justera och övervaka kylskåpets temperatur
 • Isolerad med ett skyddsglas med UV-filter, så solens strålar påverkar inte vinet

Caso WineDuett Touch 21 vinkyl – För dig som vill ha ett modernt vinkylskåp

Med detta vinkylskåp får du ett extremt funktionellt och modernt vinkylskåp som har gott om plats för upp till 21 viner. Modellen är utvecklad med en design i rostfritt stål och mörkt glas – och sedan utvecklas glaset med en skyddande UV-teknik. Det är också möjligt att justera temperaturen i två separata zoner, så att du kan få vilken typ av vin du helst föredrar.

Därför bör du välja ett Caso WineDuett Touch 21 vinkylskåp

Om du redan är smått galen i vår testvinnare, men vill ha ett vinkyl med en lite modernare känsla, då kan du med fördel investera i den här modellen, som också kommer från märket Caso. Generellt sett liknar konstruktionen vår testvinnare, men den här modellen har en modernare design. Du får därmed ett vinkylskåp med en rostfri utsida och mörkt glas som kommer att uppmärksamma dina gäster i den utsträckningen. 

Kylskåpets främre glas är också utvecklat med en UV-teknik som skyddar aromerna, så att vinet inte påverkas även om kylskåpet ligger mitt i en solen. På så sätt förblir alla typer av vin friska och svala som om de hade lämnats i en sval vinkällare.

Justerbara temperaturzoner

Denna vinkyl kan rymma upp till 21 flaskor vin, där du väljer hur du ska placera dem i kylen. Totalt finns det 6 hyllor på vilka flaskorna kan fördelas ut. Du kan med fördel överväga hur du placerar flaskorna, eftersom detta kylskåp är uppdelat i två individuella temperaturzoner. Du kan således med fördel ha röda och vita viner placerade i separata zoner för att uppnå bästa temperatur för varje typ av vin. 

Den övre zonen i vinkylskåpet har en justerbar temperatur mellan 7 och 18 grader. Den nedre zonen kan å andra sidan ställas in mellan 10 och 20 grader. Du kan enkelt växla mellan de olika temperaturerna via den intuitiva pekskärmen. Du väljer också om du vill att blå LED-lampor ska vara på eller av, så att det antingen inte blir något eller inget ljus när du öppnar kylskåpet.

Produktdetaljer

 • Höjd: 90,5 cm
 • Djup: 51 cm
 • Bredd: 34,5 cm
 • Vikt: 22,5 kg
 • Antal hyllor: 6 st
 • Kapacitet för flaskor: 21 st
 • Effekt: 140 watt
 • Ljudnivå: 45 dB (A)
 • Energiklass: B
Det vi liker:
 • Modern design i rostfritt stål och mörkt glas
 • Stor rymd med plats för 21 viner
 • Två separata temperaturzoner, så att du kan ha både rött och vitt i kylen samtidigt.

One2taste Scandomestic Vinkylskåp SV 90 – Det bästa inbyggda vinkylskåpet

Ett vinkylskåp behöver inte nödvändigtvis stå fritt i huset. Med den här modellen kan du istället dölja vinkylen lite, eftersom den är avsedd för installation under en bordsskiva. Men du får fortfarande full funktionalitet och sedan finns det plats för så många som 38 flaskor med 70 cl i detta vinkyl.

Därför ska du välja One2taste Scandomestic vinkyl SV 90

Letar du efter ett elegant vinkylskåp som kan integreras i en bordsskiva eller liknande? I så fall är den här modellen perfekt för dig. Detta är ett vinkylskåp som är konstruerat för installation, så det är inte gratis. Vinkylskåpet är designat för att placeras i mindre kök under en bordsskiva eller vid en köksö. Genom att investera i en inbyggd modell behöver du inte heller tänka på att ditt nya vinkyl tar för mycket plats i hemmet.

Utvecklad med stötdämpande fötter

En speciell fördel med denna modell är att den är utvecklad med stötdämpande fötter. Detta säkerställer att vinet ligger stilla – även om du går förbi kylen eller öppnar och stänger dörrarna med mycket kraft. Gummifötterna resulterar också i att kylskåpet inte är lika bullrigt som andra modeller, eftersom vissa vibrationer stoppas.

Du kan också vara säker på att ditt vin alltid är svalt med den här modellen, eftersom den inbyggda kompressorn säkerställer en snabbt fallande temperatur igen efter att dörren har lämnats öppen. 

I själva verket kan du ställa in varje sida av kylskåpet på olika temperaturer om du föredrar det. Båda sidor kan ställas in på mellan 5 och 18 grader, men det är möjligt att ha två olika temperaturer inställda för varje sida. På så sätt kan du få både rött och vitt vin vid rätt temperatur på en gång.

Ett vinkylskåp i elegant design

Modellen är utvecklad i rostfritt stål med rökigt glas. Det ger en modern atmosfär som passar in i de flesta hem. Dess utdragbara hyllor är också gjorda av bokträ, så det finns några element som bryter den moderna och eleganta designen. Du kan också enkelt justera olika inställningar med hjälp av den elektroniska displayen.

Produktdetaljer

 • Höjd: 86,5 cm
 • Djup: 57,3 cm
 • Bredd: 59,5 cm
 • Vikt: 48 kg
 • Antal hyllor: 12 st
 • Kapacitet för flaskor: 38 st
 • Effekt: 0,53 kW på en dag
 • Ljudnivå: 44 dB (A)
 • Energiklass: B
Det vi liker:
 • Tar inte upp lika mycket, så modellen är tänkt att byggas under en bänkskiva
 • Två zoner med plats för alla 19 flaskor, så att du kan kyla flera typer av viner samtidigt.
 • Utvecklat med stötdämpande fötter för mindre ljud och inga vibrationer.

Vestfrost W38 Vinkyl – Det bästa vinkylskåpet med aktivt luftfilter

Det är inte bara temperaturen som påverkar hur vinet smakar när det kommer ut ur kylskåpet. Till exempel har även luften en viss betydelse, och därför kan du investera i detta vinkylskåp från Vestfrost om du förväntar dig att vinet ska lagras under en längre tid. Den är utrustad med ett aktivt luftfilter som rengör luften.

Därför ska du välja en Vestfrost W38 vinkyl

Om du vill investera i ett vinkylskåp där du vet att luften inuti kylskåpet är optimal, så kan du titta närmare på den här modellen från Vestfrost. Denna modell har utvecklats med ett särskilt aktivt luftfilter. Detta filter går in och rengör luften i kylskåpet så att lukt etc. inte påverkar vinets smak. Detta är särskilt en fördel för dig som förväntar dig att ha några viner som ligger länge.

Dessutom skyddas vinet i kylskåpet från solens skadliga UV-strålar, eftersom glasdörren är tonad med ett UV-filter. Av denna anledning initierar inte solens strålar, även om de träffar kylskåpet direkt, en oxidationsprocess.

Funktionell struktur

Denna vinkyl är faktiskt en inbyggd modell som måste placeras under en befintlig bordsskiva. När det gäller utseende är kylskåpet väldigt enkelt i sin konstruktion, varför det kan passa in i de flesta hem. Vinkylskåpet är utformat med en aluminiumfront och svarta sidor. Dessutom är de 12 inre hyllorna utvecklade i trä med en svart trådhylla och en träkant. Observera att dessa inte kan justeras.

Totalt finns det plats för 38 flaskor vin i detta vinkyl. Modellen består av två sidor, där det kan finnas 19 flaskor om 75 cl i vardera. Du har också möjlighet att ställa in varje sida till mellan 5 och 18 grader. De två sidorna kyls individuellt, så du kan mycket väl ha en sida kallare eller varmare än den andra. På så sätt kan du ha både vin för långvarig förvaring och något du förväntar dig att dricka inom ett kortare tidsperspektiv.

Detta kylskåp är utrustat med en kompressor som hjälper till att justera temperaturen till de inställda nivåerna. Kompressorn har till och med utvecklats som en vibrationsdämpad variant som hjälper till att förhindra vibrationer runt kylskåpet. På så sätt kommer fällningen inte att röra sig i flaskan när den förvaras.

Produktdetaljer

 • Höjd: 82 cm
 • Djup: 57,3 cm
 • Bredd: 59,5 cm
 • Vikt: 49 kg
 • Antal hyllor: 12 st
 • Kapacitet för flaskor: 38 st
 • Effekt: 195 kW per dag
 • Ljudnivå: 45 dB (A)
 • Energiklass: B
Det vi liker:
 • Inbyggt luftfilter som hjälper till att rengöra luften optimalt
 • Glasdörren är tonad med UV-filter så att dina viner skyddas från solens strålar
 • Uppdelade i två temperaturzoner med plats för 19 flaskor i varje zon.

Caso Winecase 6 mini-vinkyl – Det bästa billiga vinkylskåpet

Det kan tyckas som en mycket dyr affär att köpa ett kylskåp till sina viner, men det behöver det inte vara. Till exempel kan du investera i denna mini-vinkyl från Caso om du vill spara pengar på köpet och inte behöver så stort utrymme. Modellen har också en högre energiklass än flera andra på denna lista.

Därför bör du välja en Caso Winecase 6 mini-vinkyl

Om du inte har den största budgeten att köpa ett vinkylskåp för och inte heller behöver en jätte av sitt slag, kan du mycket väl investera i denna mini-vinkyl från märket Caso. Modellen har bara plats för cirka 6 flaskor vin, men är fortfarande fullt funktionell och ger en bra möjlighet till rätt temperatur för dina viner. Totalt har kylskåpet en kapacitet på 9 liter. Hyllorna i metall är till och med avtagbara så att du alltid kan anpassa kylen till vad du planerar att förvara där inne (om du inte bara vill ha vin i kylen). 

Användarvänlig vinkyl

Du har möjlighet att placera denna mini-vinkyl där det passar dig. Modellen är utformad som en fristående modell som ser fin ut från alla håll. Och med sin enkla svarta färg kommer kylskåpet att passa in i de flesta rum och interiörer. 

Vinkylskåpet är utrustat med en enkel touch-teknologi, så att du alltid kan se temperaturen i kylskåpet och justera det. Du har möjlighet att välja temperaturer på mellan 8 och 18 grader. Dessutom har modellen inbyggd LED-belysning så att du alltid kan se vad som finns i kylen.

Energivänlig och tyst vinkyl

Det finns ytterligare tre fördelar med att investera i denna vinkyl jämfört med andra modeller. Först och främst är modellen extremt tyst eftersom den bara har en ljudnivå på 30 dB (A). Du kommer således inte att bli störd av denna mini-vinkyl – även om den håller på att sänka temperaturen.

Dessutom ingår modellen i energiklass A. Även om den inte är den högsta energiklassen är det fortfarande ett tecken på att den här modellen är mer miljövänlig än flera andra vinkylar. Så du får inte en lika dyr elräkning med den här varianten, vilket på sikt är bra för din plånbok.

Produktdetaljer

 • Höjd: 50,5 cm
 • Djup: 41 cm
 • Bredd: 26,5 cm
 • Vikt: kg
 • Antal hyllor: 3 st
 • Kapacitet för flaskor: 6 st
 • Effekt: watt
 • Ljudnivå: 30 dB (A)
 • Energiklass: A
Det vi liker:
 • Billigt i pris, men har då också plats för färre viner
 • Möjlighet att ställa in kylskåpet till en temperatur mellan 8 och 18 grader
 • Otroligt tyst i drift
 • Lite mer energi och miljövänligt än andra på grund av högre energiklass

Caso WineSafe 18 inbyggd vinkyl – Det bästa lilla vinkylskåpet

Genom att investera i detta inbyggda vinkylskåp från Caso kan du vara säker på att du får en enkel modell som har plats för många flaskor trots sin lilla storlek. Vinkylskåpet har plats för 18 flaskor som placeras i tre hyllor. Du kan enkelt kontrollera temperaturen via en pekskärm och då säkerställer den låga ljudnivån att kylen inte stör i onödan.

Varför ska du välja ett Caso WineSafe 18 inbyggt vinkylskåp

Du ska investera i denna vinkyl från Caso om du letar efter en något mindre variant som kan integreras i köket eller matsalen. Modellen är möjligen liten i storlek, men designen säkerställer att utrymmet utnyttjas optimalt. Av detta skäl finns det plats för så många som 18 flaskor vin i kylskåpet, som kan fördelas på tre hyllor. Så du behöver inte oroa dig för att kompromissa med kapaciteten bara för att din modell är mer kompakt. 

Vinet hålls vid en bra temperatur

Du har möjlighet att lagra både röda, vita och roséviner i detta vinkyl, eftersom modellen kan ställas in på en temperatur mellan 5 och 20 grader. Du kan enkelt ställa in temperaturen via den digitala pekskärmen – och det är naturligtvis alltid möjligt att justera temperaturen om du senare får reda på att du hellre vill ha ditt vin lite varmare eller kallare.

Via displayen kan du också ställa in hur mycket eller hur lite ljus du vill vara i kylen. Belysningen tänds också automatiskt när du öppnar kylskåpet så att du alltid kan se vilken flaska du får fingrarna i.

Du kan faktiskt också skydda ditt vin från ljusets påverkan genom att förvara flaskorna i detta vinkyl. Modellen är utvecklad med UV-glas i tre isolerande lager, vilket hjälper till att bevara vinets arom och smak så att det inte oxiderar medan det lagras.

En bra energiklass

En annan fördel med detta vinkylskåp är att det tillhör energiklass A. Du kan således lita på att modellen sparar en viss mängd på energiförbrukningen så att din elräkning inte blir för hög. Faktum är att den här modellen bara har en effekt på 60 watt. Dessutom har vinkylen en låg ljudnivå på 39 dB (A), vilket säkerställer att produkten inte stör. 

Produktdetaljer

 • Höjd: 45,5 cm
 • Djup: 55,5 cm
 • Bredd: 59 cm
 • Vikt: 28,2 kg
 • Antal hyllor: 3 st
 • Kapacitet för flaskor: 18 st
 • Effekt: 60 watt
 • Ljudnivå: 39 dB (A)
 • Energiklass: A
Det vi liker:
 • Liten modell som enkelt kan integreras i köket eller matsalen
 • Plats för 18 flaskor vin trots den lilla och diskreta konstruktionen
 • Låg energiförbrukning och ljudnivå

Bosch KSW 38940 Vinkyl – För dig som vill ha en stor vinkyl

Denna vinkyl från märket Bosch är perfekt för dig som redan har en stor vinkollektion. Modellen har stor kapacitet, så du kan förvara nästan 200 flaskor vin i det här kylskåpet. Dessutom är det inget problem att ha flera olika slags viner i kylskåpet samtidigt, eftersom det är uppdelat i två kylzoner så att temperaturen kan ställas in oberoende av varandra.

Därför ska du välja ett Bosch KSW 38940 vinkylskåp

Vägrar du att kompromissa med kapaciteten i ditt vinkylskåp eftersom du behöver mycket utrymme för din stora samling vinflaskor? I så fall bör du investera i denna modell från Bosch, eftersom denna vinkyl har plats för så många som 197 flaskor om 75 cl. Flaskorna fördelas på skåpets sex hyllor. Du har alltså en bra översikt över de olika flaskorna som finns i din samling. Du kan till och med ta de vackra hyllorna i trä ut ur kylskåpet och ordna om dem efter behov.

Ställ in den optimala temperaturen själv.

Du kan vara säker på att dina vinflaskor lagras vid rätt temperatur i denna vinkyl. Du har möjlighet att ställa in kylskåpets två kylzoner på exakt den temperatur vid vilken du föredrar att ditt vin serveras. Temperaturen kan ställas in mellan 5 och 22 grader, så det finns gott om möjligheter att få vitt, rosé och rött vin vid precis rätt temperatur.

En fördel med att kylskåpet delas in i två kylzoner är att du kan använda en zon för lagring av vin och den andra zonen för att vinet snart ska serveras. Vin bör företrädesvis förvaras vid en typ av temperatur när det ska lagras under en längre tid och en annan när det snart ska serveras. Temperaturen hålls jämnt till den inställda nivån tack vare den inbyggda fläkten med dynamisk kylning.

Rätt förvaring

Du kan alltid hålla ett öga på temperaturen i vinkylskåpet via de två interna digitala termometrarna. Genom att hålla ett öga på termometrarna kan du också se att skåpet inte påverkas av värmen från ljusstrålar. Kylskåpet är utrustat med ett speciellt UV-skydd i glasdörren som förhindrar solljus från att förstöra vinet.

Kylskåpet är också utrustat med ett speciellt luftfilter som aktivt rengör luften så att den inte på lång sikt påverkar vinets smak. På så sätt kan du vara säker på att dina viner fortfarande smakar gott, även om de har lagrats i det här kylskåpet länge. 

Som en extra bonus har du möjlighet att låsa skåpet när du inte är i närheten av dig själv. På så sätt får ditt barn eller tjuvar inte fingrarna i dina dyra droppar.

Produktdetaljer

 • Höjd: 186 cm
 • Djup: 60 cm
 • Bredd: 66 cm
 • Vikt: 85,8 kg
 • Antal hyllor: 6 st
 • Kapacitet för flaskor: 197 st
 • Effekt: 200 watt
 • Ljudnivå: 42 dB (A)
 • Energiklass: B
Det vi liker:
 • Stort vinkylskåp med plats för nästan 200 flaskor vin i storleken 75 cl
 • Uppdelat i två kylzoner så att du kan lagra olika slags viner
 • Utrustad med en glasdörr som skyddar mot UV-strålning, så att solens strålar inte påverkar vinet
 • Möjlighet att vrida skåpdörren så att den öppnas åt höger och vänster

8 bra överväganden innan du köper en vinkyl

Du riskerar att bli otroligt besviken på ditt köp om du inte bekantar dig med vilken typ av vinkyl du faktiskt vill ha. För att undvika denna situation kommer vi i detta avsnitt att ge dig 8 tips om vad du bör tänka på innan du köper det första och bästa vinkylskåpet du stöter på. Du är bättre förberedd för ditt inköp om du tänker på punkterna nedan i förväg.

 • Storlek: Du kan få vinkylar i många storlekar, så det kan vara bra att överväga hur mycket utrymme du är villig att avsätta i hemmet för ditt vinkyl. Tänk på att storlek och kapacitet inte alltid speglar varandra.
 • Kapacitet: Hur mycket vin förväntar du dig att ha i din vinkyl? Har du många flaskor i förväg som behöver lagras eller ska det bara finnas plats för nyinköpta flaskor strax före servering? Det lönar sig inte att köpa ett vinkylskåp med extremt stor kapacitet om du bara planerar att förvara några flaskor. Om du däremot både behöver förvara flaskorna under en längre tid och ha några flaskor att njuta inom en kortare tid, eller bara har ett stort urval redan, ska modellen ha en stor kapacitet.
 • Fristående eller integrerad: Ett viktigt övervägande är om du vill att modellen ska stå fritt i hemmet eller om den ska integreras under en bordsskiva etc. Ett inbyggt vinkylskåp tar mindre plats, men kan inte flyttas efter behov.
 • Pris: Vad är du villig att ge för ditt nya vinkylskåp? Sätt gärna en realistisk budget för vad du har råd att tillhandahålla för produkten. På så sätt vet du också bättre vilket prisklass du ska hålla dig inom.
 • Temperaturinställningar: De flesta vinkylar har ett temperaturintervall på minst 10 grader, men du kan enkelt välja en modell med flera inställningsalternativ om du planerar att lagra flera olika typer av vin. Du kan också överväga om du vill ha ett vinkyl som har flera zoner så att du kan lagra ditt vin vid olika temperaturer. Till exempel. rött vin bör inte förvaras vid samma temperatur som ett vitt vin om du vill behålla aromen.
 • Funktioner: Det är helt upp till dig om du vill ha ett högteknologiskt eller en enklare vinkyl. Några av funktionerna som du kan hålla ett öga på är displaytyp, inbyggt ljus och om det finns UV-skydd så att dina viner inte påverkas av solens strålar.
 • Ljudnivå: Produkten kan vara irriterande att lyssna på om den har hög ljudnivå. Av den anledningen rekommenderar vi att du letar efter modeller med låg ljudnivå. Ju lägre ljudnivå, desto mindre störningar.
 • Strömförbrukning: Strömförbrukning kanske inte är den viktigaste aspekten för alla, men det kan vara en bra idé att komma ihåg att din nya vinkyl kräver lite ström. Då slipper du riskera att möjligen bli lite irriterad när du ser din första elräkning.

Hitta det bästa erbjudandet på vinkyl

Ett vinkylskåp kan vara en dyr investering beroende på hur stor modell du behöver och hur mycket du förväntar dig av din vinkyl när det gäller funktionalitet och funktioner. De lite dyrare och högteknologiska modellerna kostar +5000 kronor, men det är också möjligt att hitta några lite billigare varianter för cirka 2000 kronor.

Oavsett om du letar efter ett högteknologiskt eller enkelt, ett stort eller litet – eller något helt annat – vinkylskåp, kan du med fördel hålla ett öga på olika leverantörers webbplatser för att hitta det bästa priset. Det är lättare att hitta det bästa erbjudandet på vinkylskåp när du redan har bestämt vilken modell du vill ha. Så det lönar sig att undersöka marknaden i förväg och sedan vänta med att köpa modellen tills den har fått ett bra erbjudande.

Så om du vill spara pengar på din vinkyl, utrusta dig med bra tålamod och vänta med att köpa produkten tills den blir rabatterad. Lyckligtvis har de flesta återförsäljare online regelbundet erbjudanden på olika vitvaror.