Skrivartest

1
Epson EcoTank ET-7700 Multifunktionsskrivare

EcoTank ET-7700 från Epson är en utmärkt 3-i-1-skrivare som kan skriva ut, kopiera och skanna. Det kan skriva ut upp till 3400 högkvalitativa bilder till ett extremt lågt pris. Den skriver ut med medföljande bläck i fyra färger och är pigmentbaserad och använder således inte bläckpatroner. Det har Wi-Fi och app samt en användarvänlig LCD-skärm. Därför ska du välja EcoTank ET-7700 multifunktionsskrivare från Epson Skriv ut dina foton i ultrahög kvalitet med denna EcoTank ET-7700…

Læs mere →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Epson EcoTank ET-7700 Multifunktionsskrivare
Canon PIXMA TS5050 Bläckskrivare Multifunktion
Ikke på lager
HP Color LaserJet Pro M282nw
HP PageWide Pro 477 dw AIO Färgskrivare
123ink.se
Canon SELPHY CP1300 svart kompakt fotoskrivare
Clas Ohlson
HP Officejet Pro 7740 All-in-one Bläckskrivare Multifunktion
Office Depot
Brother HL-1212W Mono Laserskrivare
Inky
HP Laser 107W Svartvit Laserskrivare
BilligTeknik SE
Canon i-SENSYS MF269dw Multifunktionsskrivare
123ink.se
Epson EcoTank ET -2750 Bläckstråleskrivare Multifunktion
ComputerSalg.se
Canon PIXMA iX6850 Fotoskrivare Bläckstråleskrivare
Scandinavian Photo
Canon PIXMA TS8350 Bläckstråleskrivare
CyberPhoto
Brother MFC-L2710DW Multifunktionsskrivare Mono
Proshop
HP OfficeJet Pro 6230 E-bläckstråleskrivare i färg
123ink.se

I den här artikeln har vi tittat på utbudet av skrivare och hittat de 14 bästa skrivarna på marknaden till ett bra pris. Vi har utsett Epson EcoTank ET-7700 multifunktionsskrivare till den bästa skrivaren tack vare dess allsidiga funktioner och höga kvalitet. Eftersom det uppenbarligen beror på ditt individuella syfte med skrivaren har vi samlat 14 skrivare, som alla varierar i funktionalitet, pris och skrivartyper, så att du kan hitta rätt skrivare för dig.

Tvekar du kring vilken skrivare du ska välja? Vi ger dig svar på vilka skrivartyper du ska välja och hur du kan spara så mycket som möjligt på din skrivare.

Epson EcoTank ET-7700 Multifunktionsskrivare – Den bästa skrivaren

EcoTank ET-7700 från Epson är en utmärkt 3-i-1-skrivare som kan skriva ut, kopiera och skanna. Det kan skriva ut upp till 3400 högkvalitativa bilder till ett extremt lågt pris. Den skriver ut med medföljande bläck i fyra färger och är pigmentbaserad och använder således inte bläckpatroner. Det har Wi-Fi och app samt en användarvänlig LCD-skärm.

Därför ska du välja EcoTank ET-7700 multifunktionsskrivare från Epson

Skriv ut dina foton i ultrahög kvalitet med denna EcoTank ET-7700 från Epson. Den levereras med inkluderade bläck som kan skriva ut upp till 3400 bilder från dess extremt höga kapacitet bläckbehållare. Med skrivarens pigmentbaserade bläck får du fantastiska resultat. 

Med det intelligenta systemet för bläckpåfyllning i förbättrade bläckbehållare kommer du att uppleva mycket smidiga påfyllningar utan avfall. Bläckbehållaren sitter på framsidan av EcoTank, vilket gör den mer kompakt och enkel att använda. Det förbättrade systemet för bläckpåfyllning skyddar dig mot både läckage och spill av bläck. Med systemet för bläckpåfyllning sparar du pengar och sparar på miljön, då du istället för att byta ut hela bläckpatronen helt enkelt fyller bläckbehållaren med bläck och sparar därmed avfall. 

De nya behållarna för bläck innehåller också en mekanism som säkerställer att endast rätt färger sätts in. 

Skriv ut från din smartphone eller surfplatta

EcoTank har Wi-Fi och Wi-Fi Direct, så att du kan skicka filer för utskrift direkt från dina mobila enheter som din smartphone och surfplatta. Du gör detta med Epson iPrint-appen, som låter dig skriva ut dina bästa foton från din kamerarulle. Med Creative Print-appen kan du enkelt skriva ut dina favoritfoton från Instagram och Facebook i hög kvalitet. Om du behöver en fin bild på väggen kan du bara ta en bild med din smartphone och skriva ut den. Det har aldrig varit lättare att skriva ut dina egna vackra fotografier i professionell kvalitet. Kreativa utskrifter app kan du också skapa personliga gratulationskort, gör målarböcker og dig eller kan göra. 

Bilderna som du skriver ut med skrivaren kan hålla i 300 år tack vare det 5-färgiga bläcksystemet, som innehåller ett svart fotobläck. Den har också en SD-kortplats, utskrift till kanten, dubbla pappersfack och en 6,8-tums LCD-skärm. 

Skrivaren har en standard mediekapacitet på 100 ark och du kan skriva ut på kuvert, vanligt papper, fotopapper och utskrivbara CD-skivor och DVD-skivor. 

Produktdetaljer:

 • Utskriftsteknik: Bläckskrivare med färg
 • Max. utskriftshastighet: 32 sid/min för mono och färg
 • Max. utskriftsupplösning: 5760 x 1440 dpi för mono och färg
 • Max. skrivarens upplösningsklass: 5760 x 1440 dpi för mono och färg
 • Skanning: 1200 x 2400 dpi
 • Gränssnitt: USB, LAN, USB, Wi-Fi
 • Vikt: 6,7 kg
 • H x B x D: 13,8 cm x 39 cm x 34, 1 cm
Det vi liker:
 • Skriv ut upp till 3400 högkvalitativa bilder med dess bläck och se till att endast rätt färger används
 • Multifunktionsskrivare med system för bläckpåfyllning som skyddar mot läckage och spill
 • Skriv ut bilder direkt från dina mobila enheter med tillhörande appar

Canon PIXMA TS5050 Bläckskrivare Multifunktion – 3D-pappersskrivare

Denna Canon PIXMA TS5050 bläckskrivare låter dig skriva ut vackra bilder och knivskarpa textdokument. Du kan skriva ut via USB-kabel, Wi-Fi eller från ditt SD-kort. Canon PIXMA är en utmärkt skrivare inifrån och ut. Med Canons utskriftsteknik och 5 separata bläckbehållare ger denna skrivare dig bekvämlighet, många ekonomiska besparingar och otroligt vackra utskrifter.

Därför ska du välja PIXMA TS5050 bläckskrivare från Canon.

Du kan skriva ut direkt från din smartphone, surfplatta eller dator via TS5050-skrivarens inbyggda Wi-Fi. Med skrivarens enkla, tydliga knappar får du snabb tillgång till skrivarens viktigaste funktioner, där du kan skriva ut, kopiera eller skanna. Var inte rädd att driftskostnaderna kommer att förstöra för dig, eftersom Canons XL-bläckpatroner är extremt högkvalitativa, vilket gör att du kan spara upp till 30% per sida jämfört med standard-patroner. Med de fem separata bläckpatronerna behöver du bara byta ut den färg som är slut. 

Ladda upp skannade filer direkt till Dropbox etc.

Med PIXMA Cloud Link kan du skriva ut från populära sociala nätverk och molntjänster via Canons PRINT-app. Här kan du skriva ut bland annat från Instagram, Facebook, Google Drive, Dropbox och OneDrive. Du kan också ladda upp skannade dokument och bilder till Google Drive, OneDrive och Dropbox. Dessutom kan du designa och skriva ut gratulationskort, kalendrar, fotocollage och utmärkta byggnader och leksaker i 3D-papperskonst. 

Trots alla dessa imponerande funktioner är skrivaren faktiskt 40% mindre än de tidigare modellerna. Med smarta kontrasterande strukturer, rundade hörn och sluttande konturer får den skrivaren att se ut som mindre och passar perfekt in på ditt skrivbord eller hemmakontor utan att ta upp för mycket utrymme. 

Canon PIXMA TS5050 rymmer högst 99 kopior åt gången. Skrivarens extra funktioner inkluderar en påminnelse om att ta bort dokument, en manuellt lutande frontpanel och en pappersmatning på baksidan för snabb och enkel utskrift. 

Produktdetaljer:

 • Utskriftsteknik: Bläckskrivare med färg
 • Gränssnitt: USB 2.0, Wi-Fi (n)
 • Max. utskriftsupplösning: 488 x 1200 dpi (färg)
 • Max. utskriftshastighet: 12,6 ipm (mono)/9 rpm (färg)
 • Vikt: 5,5 kg
 • B x D x H: 37,2 cm x 31,5 cm x 12,6 cm
Det vi liker:
 • Liten och kompakt skrivare i innovativ design med många olika funktioner
 • Skriv ut foton från dina sociala nätverk och molntjänster med PIMA Cloud Link
 • Skapa 3D-papperskonst och skapa vackra produkter och leksaker samt designa dina egna gratulationskort, kalendrar etc.

HP Color LaserJet Pro M282nw – Skrivare med laser

HP Color LaserJet Pro är en effektiv, trådlös skrivare som skriver ut färgbilder av hög kvalitet med laser på professionell nivå. Använd Smart Tasks i HP Smart-appen och spara mycket tid genom att skriva ut och skanna från din smartphone. Multifunktionsskrivaren garanterar sömlösa anslutningar och stark säkerhet, som är särskilt utformad för att upptäcka och stoppa attacker.

Därför bör du välja HP Color LaserJet Pro M282nw.

HP:s multifunktionsskrivare ger dig friheten att skriva ut från din trådlösa enhet var du än är och har hög säkerhet och pålitliga anslutningar. Med den här skrivaren får du HP:s tillförlitliga kvalitet och prestanda. Du kan enkelt skriva ut och skanna foton och dokument från din mobila enhet med den fantastiska appen HP Smart Mobile Printing. 

Utskrifterna i färg är av otroligt hög kvalitet och har enastående prestanda med de ursprungliga HP-tonerkassetterna med JetIntelligence. I stället för bläckpatroner använder laserskrivaren skrivarpatroner med innehåll av pulver som ger dig tydlig och tydlig grafik och text. 

Spara energi med kraftfull utskrift

HP:s otroliga prestanda för utskrifterna ger dig högkvalitativa färger som bland annat hjälper till att skapa de vackraste bilderna och en professionell touch för dina arbetsuppgifter. Skrivaren är snabb, eftersom det tar mindre än 12 sekunder för skrivaren att skriva ut den första sidan. Du sparar också energi eftersom HP-skrivaren har en smart av/på-teknik.

Multifunktionsskrivaren kan skriva ut på olika typer av papper, såsom färgat papper, broschyrer glättat papper, brevpapper, lätt papper, fotopapper, vanligt papper, förtryckt papper, perforerat papper, återvunnet papper och grovt papper, samt OH-film, etiketter, kuvert och vykort. 

Color LaserJet Pro från HP är en utmärkt skrivare som är till för dem som använder en skrivare regelbundet under sitt dagliga liv eller arbetsdag. Det är också perfekt för det lilla kontoret på grund av dess höga prestanda. 

Produktdetaljer:

 • Utskriftsteknik: Laser med färg
 • Max. kopieringshastighet: 21 sid/min för mono och färg
 • Max. kopieringsupplösning: 600 x 600 dpl (mono)/600 x 400 dpi (färg)
 • Skanning: 1200 x 1200 dpi
 • Bildskärm: 2,7 ”
 • Gränssnitt: USB 2.0, Gigabit LAN, Wi-Fi (n), USB-värd
 • Vikt: 18 kg
 • B x D x H: 42 cm x 38,7 cm x 33,4 cm
Det vi liker:
 • Få enkel åtkomst till utskrift med mobilappen för utskrift HP Smart Print
 • Spara ström med den kraftfulla utskrift med äkta HP-tonerkassetter och JetIntelligence
 • Skriv ut på en mängd olika medier, från papper till etiketter och vykort

HP PageWide Pro 477 dw AIO Färgskrivare – Professionell skrivare med dubbelsidig skrivarfunktion

HP PageWide Pro 477 dw AIO är en skrivare med exceptionell utskriftshastighet och utskriftsvolym. Med en innovativ teknik för skrivbordsskrivare kombineras de bästa funktionerna från bläckskrivare och laserskrivare. Skrivaren kan skriva ut så mycket som 40 sidor per minut och har en mycket kort uppvärmningsperiod, vilket ger dig skarpa utskrifter i professionell kvalitet.

Därför ska du välja HP ​​PageWide Pro 477

Den här blixtsnabba skrivaren är perfekt för dig med ett hemmakontor och vill ha en professionell skrivare av hög kvalitet som både sparar pengar och kan göra automatisk dubbelsidig utskrift. Den har en stor kapacitet när det kommer till pappersfacket, med 500 ark och är därför lämplig för dig som skriver ut mycket på en dag. Skrivaren har både kabel och en trådlös nätverksanslutning, så den kan användas av flera personer samtidigt. Det är således också lämpligt för dig med ett litet företag, med få anställda som kan använda skrivaren. 

HP PageWide trådlösa skrivare är varken en laserskrivare eller en bläckstråleskrivare utan en kombination av båda. Den har färre rörliga delar och skrivarens arm har samma bredd som ett ark, vilket hjälper till att ge fantastiska hastigheter och ökad tillförlitlighet på grund av färre reservdelar. Det är därför HP PageWides höga kvalitet och utskriftshastighet på 6,5 sekunder för första sidan. Det resulterar också i att du sparar mycket pengar på lång sikt eftersom det är energibesparande och inte kräver att många delar byts ut regelbundet. 

Trådlös utskrift från din smartphone

Du kan enkelt fjärrstyra alla funktioner på din smartphone, vilket gör den otroligt användarvänlig. Detta beror på den inbyggda Wi-Fi-anslutningen, som gör att du kan skriva ut från din smartphone, surfplatta, bärbara dator eller Wi-Fi-kamera. HP ePrint-appen gör det enkelt att skriva ut från din smartphone, eftersom det bara kräver några kranar. Detta undviker att behöva spendera mycket tid framför skrivaren. 

 Produktinformation:

 • Utskriftsteknik: Bläckstråle
 • Skärmstorlek: 4,30”
 • Utskriftsupplösning: 1200 x 1200 dpi (mono)/2400 x 1200 (färg)
 • Gränssnitt: USB, Wi-Fi, LAN
 • Vikt: 22,15 kg
 • H x B x D: 46, 7 cm x 53 cm x 40,7 cm
Det vi liker:
 • Spara tid och pengar med denna innovativa färgskrivare som skriver ut blixtsnabbt och automatiskt skapar dubbelsidig utskrift
 • Skriv ut, skanna, kopiera och faxa i professionell kvalitet
 • Fjärrstyr skrivaren via Wi-Fi-anslutning med uppkoppling via moln och utskrift via mobil

Canon SELPHY CP1300 svart kompakt fotoskrivare – liten skrivare

Är du den mest aktiva drottningen eller kungen av selfies? Eller vill du ha ett smart sätt att trycka foton från din smartphone av dina vänner och familj för att hänga på väggen, smart till och från kort? Hur som helst, den här Canon SELPHY-skrivaren är otroligt smart. Skriv ut foton direkt från dina mobila enheter, där du kan skapa unika foton med många alternativ för layouter och till exempel fotostripa.

Därför ska du välja SELPHY CP1300 fotoskrivare från Canon

Skriv ut dina favoritfoton från din smartphone, surfplatta eller bärbara dator med SELPHY CP1300 från Canon och skapa snygga bilder i hög kvalitet. Välj mellan ett standardformat på 10×15 centimeter, 2×6 centimeter stil av fotobås, fotoutskrift i ID-utskrift samt ett hav av alternativ för anpassade inställningar som kan användas för klistermärken, bilder i format för kreditkort och mycket mer.

Skrivaren är kompakt och lätt att transportera tack vare sin praktiska storlek och design. De utskrivna bilderna håller länge och är extremt exakta i sina färger, eftersom skrivaren använder termisk utskriftsteknik för att skriva ut och producera bilderna. Skriv ut enkelt och snabbt med dina mobila enheter via SELPHY-skrivarens inbyggda Wi-Fi. 

Skapa kombinationer av bilder från olika källor med funktionen Party Shuffle

Med fotoskrivaren SELPHY har du många alternativ för att producera roliga bilder med olika layouter och blandningsalternativ. Med funktionen Party Shuffle kan du skapa kombinationer av foton från flera källor, vilket är ett perfekt sätt att dela minnen med vänner.

Som nämnts är bilderna färgglada, hållbara och har en oöverträffad kvalitet, och sedan skrivs ut på mindre än 1 minut tack vare tekniken för färgsublimering. Auto Image Optimize säkerställer att dina bilder alltid ser bra ut när det gäller färg, kontrast och ljus. 

För att skrivaren ska fungera krävs en separat bläckpatron, som vanligtvis ingår i förpackningarna där du också köper rätt papper. Detta kan till exempel vara KC-36IP vanligt fotopapper eller KC-18IF klibbigt fotopapper. Köp också ett batteripaket där skrivaren kan skriva ut bilder oberoende av strömkablar och den kan skriva ut upp till 54 bilder på endast batteriström. 

CP1300 fotoskrivare har en 8,1-tums LCD-skärm som ger dig en tydlig översikt över utskriftsprocessen, anslutningen till enheten och en mängd andra funktioner. 

Skrivaren kan skriva ut på kort och vykort. Den har bildfunktioner där den kan skriva ut ramlösa bilder, ge en effekt av “slät hud”, “100-års utskrift”, “mina färger” och “korrigering av röda ögon”.

Produktdetaljer:

 • Skrivartyp: Färgsublimering
 • Max. upplösningsfärg: 300 x 300 dpi
 • Gränssnitt: USB, USB-värd, Wi-Fi
 • Skärmstorlek: 3,2 ”
 • Vikt: 860 g
 • B x D x H: 18 cm x 13,6 cm x 6 cm
Det vi liker:
 • Skrivaren skriver ut bilder i smarta, små format, som du kan göra i stil av fotobås eller ID-bild, till exempel
 • Liten och lätt skrivare som väger mindre än 1 kg, som du kan transportera i väskan
 • Skapa roliga och unika bilder med olika layoutalternativ och blanda bilder

HP Officejet Pro 7740 All-in-one Bläckskrivare Multifunktion – Ekonomisk och tidsbesparande skrivare som kan skriva ut upp till A3 och dubbelsidigt

Bläckstråleskrivaren HP Officejet Pro 7740 kan skriva ut, skanna och kopiera med extremt bra färgkvalitet i storlekar upp till A3 samt skapa vackra och professionella dokument och presentationer. Kostnaden per sida är 50% lägre än för vissa färglaserskrivare, även om det är en bläckstråleskrivare. Naturligtvis kan du också skriva ut dokument direkt från din smartphone och surfplatta. Det är en bra skrivare för dig som skriver ut mycket hemifrån eller behöver en bra och effektiv skrivare på kontoret.

Därför ska du välja HP Officejet Pro 7740 bläckstråleskrivare

Denna bläckstråleskrivare från HP Officejet Pro är en kostnadseffektiv multifunktionsskrivare av hög kvalitet och har alla funktioner du behöver i en skrivare. Skriv ut dubbelsidiga ramlösa dokument så att texten sträcker sig hela vägen till papperskanten. Du kan skriva ut utskrifter som är resistenta mot solljus, vatten och fläckar. Det gör det också möjligt att stryka i dokumentet, utan att texten behöver påverkas av en djupsvart text. 

Spara både tid och pengar

Inte nog med att du kan spara pengar per sida med den här skrivaren, kan du också spara tid genom att skriva ut direkt från din smartphone, surfplatta eller bärbara dator, antingen från soffan, från kontoret eller när du är på språng och vill att den ska vara klar när du kommer hem. Du behöver därför inte Wi-Fi eller lösenord för att skriva ut från dina mobila enheter, och det kan användas av upp till 3 användare. 

All-in-one bläckskrivarens lättanvända färgpekskärm är bekväm och känslig för touch. Du slipper också spendera tid på att fylla skrivaren med papper hela tiden, eftersom pappersfacket kan rymma upp till 500 ark åt gången. Det är även möjligt för dig att skicka dina skannade dokument eller foton från skrivaren och direkt till mottagaren via e-post.

Produktdetaljer:

 • Utskriftsteknik: Bläckskrivare,
 • Färggränssnitt: USB 2.0, LAN, Wi-Fi (n), USB-värd
 • Max. utskriftshastighet: 34 sid/min för mono och färg
 • Max. utskriftsupplösning: 1200 x 1200 dpi (mono)/4800 x 1200 dpi (färg)
 • Skanning: 1200 dpi
 • Vikt: 19,5 kg 
 • B x D x H: 58,4 cm x 46,7 cm x 38,3 cm
Det vi liker:
 • Skriv ut dubbelsidiga dokument med ramlös text, vilket sparar 50% per sida jämfört med en färglaserskrivare
 • Skriv ut utskrifter som är tåliga mot solljus, vatten och fläckar
 • Skriv ut dokument oavsett var du befinner dig, eftersom du inte behöver Wi-Fi eller ett lösenord för skriva ut via dina mobila enheter

Brother HL-1212W Mono Laserskrivare – Skrivare som skriver ut i svartvitt

Om du vill ha knivskarpa svartvita dokument i högsta kvalitet är HL-1212W mono laserskrivare från Brother det perfekta valet. Denna laserskrivare levererar professionell utskrift där kvalitet inte sparas. Skrivaren är extremt effektiv eftersom den skriver ut med 20 sidor per minut och du kan skriva ut direkt från din smartphone.

Därför bör du välja HL-1212W mono laserskrivare från Brother

Brothers Mono laserskrivare är perfekt för dig som vill ha en extremt professionell skrivare för utskrift av svartvita dokument. Kvaliteten är högklassig på de utskrivna dokumenten, som har en skarp och tydlig text som du garanteras med varje utskrift. 

Effektiv laserskrivare, där du undviker dyra bläckpatroner

Om du behöver en effektiv skrivare som inte är för stor och där du kan skriva ut direkt från din smartphone och undvika dyra bläckpatroner, är den här skrivaren något för dig. Skrivaren skriver ut hela 20 sidor per minut. 

Denna svartvita laserskrivare har trådlös anslutning eftersom den har inbyggt Wi-Fi. Här kan du använda Brothers utskriftsapp Brother iPrint & Scan, där hela ditt gäng på kontoret eller ditt team kan använda laserskrivaren. Du har också möjlighet att skriva ut var som helst. Oavsett om det är hemifrån, på språng eller från ett helt annat land är underordnat eftersom du kommer att kunna skriva ut oavsett var du är med din mobila enhet. 

Produktdetaljer:

 • Skrivartyp: Monokrom laserskrivare
 • Upplösning: 2400 x 600 dpi
 • Gränssnitt: USB, Wi-Fi
 • H x B x D: 18,9 cm x 34 cm x 23,8 cm
 • Vikt: 4,6 kg
Det vi liker:
 • Professionell laserskrivare skriver ut knivskarpa svartvita dokument
 • Skriv ut 20 sidor per minut och spara mycket tid
 • Trådlös utskrift med mobila enheter via Wi-Fi-anslutning och motsvarande Brother iPrint & Scan-app

HP Laser 107W Svartvit Laserskrivare – billig skrivare

HP Laser 107W är en produktiv laserskrivare till ett bra pris. Trots laserskrivarens lilla storlek komprometterar den inte kvaliteten med skarp och tydlig grafik och text. Du kan enkelt skriva ut och skanna från din smartphone eller surfplatta med HP:s HP Smart-app. 

Därför ska du välja HP ​​Laser 107W laserskrivare

Skriv ut dina dokument i utmärkt kvalitet med denna svartvita laserskrivare från HP. Det ger en extremt skarp text i en fin svart färg, på professionell nivå. Skrivaren är svartvit, vilket innebär att den inte skriver ut i färg utan bara i svartvitt. All fokus och expertis placeras i det svartvita trycket, vilket är av högsta kvalitet.

Skriv ut och skanna dina dokument med dina mobila enheter via HP Smart-appen, som har en otroligt enkel installation. Faktum är att du inte behöver Wi-Fi alls för att skriva ut dina dokument, eftersom du bara behöver ansluta din smartphone, surfplatta eller bärbara dator till skrivaren. 

Liten och praktisk storlek

Trots sin professionella prestanda är laserskrivaren inte särskilt stor. Du kan därför ta den med dig överallt, och med trådlös och nätverksfri utskrift från dina mobila enheter är det helt perfekt att ta med dig på språng. Inte bara det, skrivaren är också otroligt snabb, eftersom den kan skriva ut så mycket som 20 sidor per minut. 

Laserskrivaren kan skriva ut på vanligt papper, tjockt papper, tunt papper, bomull, färgat papper, förtryckt papper, återvunnet papper, etiketter, papp, bindningspapper, arkiv och kuvert. Allt detta får du till ett mycket bra pris. 

Produktinformation:

 • Skrivartyp: laserskrivare
 • Utskriftskvalitet: 1200 x 1200 dpi
 • B x D x H: 331 x 215 x 178 mm
Det vi liker:
 • Skrivare med snabb utskrift till ett bra pris
 • Kompromisslös laserkvalitet med skarp, svart text och tydlig grafik
 • Bekväm storlek som är lätt att ta med dig på språng

Canon i-SENSYS MF269dw Multifunktionsskrivare – snabb skrivare

Canon i-SENSYS MF269dw multifunktionsskrivare är en 5-i-1-skrivare som kan skriva ut, skanna, kopiera och faxa. Den har en utmärkt utskriftshastighet och har en stor och lättläst svartvit pekskärm med 6 rader. Med den inbyggda Wi-Fi-anslutningen kan du skriva ut dina filer från dina trådlösa enheter.

Därför ska du välja Canon i-SENSYS MF269dw multifunktionsskrivare

Canon i-SENSYS multifunktionsskrivare kan skriva ut, kopiera, skanna och skicka fax. Multifunktionsskrivaren har hög utskriftskvalitet och har en pålitlig och snabb drift. Skrivaren med 055- och 054H-patroner kan skriva ut så många som 28 ark per minut på en sida på ett A4-format. Det maximala antalet utskrivna sidor per månad är 50000 och det rekommenderas att du skriver ut cirka 750-4000 sidor per månad. 

Många kopieringsfunktioner

Med denna i-SENSYS multifunktionsskrivare kan du kopiera med upp till 27 sidor per minut och ha en duplex på 21,9 sidor per minut i A4-storlek. Du har möjlighet att ändra storleken på originalutskriften mellan 25 och 400%. Dessutom inkluderar multifunktionsskrivaren att ta bort ramen så att texten sträcker sig hela vägen till papperskanten samt sortering, dubbelsidig, fyra sidor per ark och kopiering av ID-kort. 

i-SYNSYS kan skanna utskrifter till e-post, dator, USB-minnesenhet, FTP-sida respektive molntjänst. Skrivaren har en skanningshastighet på upp till 47 skanningar per minut. Dessutom kan du skanna båda sidor av ett dokument samtidigt. Skannern har en dpi på 600 x 600. 

Multifunktionsskrivaren kan skriva ut på kuvert, vanligt papper, etiketter, återvunnet papper, bondpapper och tungt papper. 

Produktdetaljer:

 • Skrivartyp: Laser (svartvitt)
 • Max. utskriftsupplösning: 1200 x 1200 dpi
 • Max. utskriftshastighet: 28 sid /
 • min Skanning: 600 x 600 dpi
 • Gränssnitt: USB 2.0, LAN, Wi-Fi (n)
 • B x D x H: 39 x 40,5 x 37,5 cm
 • Vikt: 13,8 kg
Det vi liker:
 • Multifunktionsskrivare som skriver ut text hela vägen till papperskanten, dubbelsidig, sorterar, kan ha fyra sidor per ark och kopior av ID-kort
 • Den effektiva skannern kan skanna båda sidorna av ett papper samtidigt
 • Spara tid vid utskrift och kopiering ca. 27 sidor per minut och skanningshastighet på ca. 47 skanning per minut

Epson EcoTank ET -2750 Bläckstråleskrivare Multifunktion – ekonomisk skrivare

EcoTank ET-2750från Epson är en pålitlig och lättanvänd modell utrustad med ett förbättrat system för bläckpåfyllning och nya bläckbehållare som är gjorda för att fyllas utan avfall. Skrivaren är också utrustad med en 3,7 centimeter LCD-skärm, har SD-kortplats och duplexutskrift. 

Därför ska du välja Epson EcoTank ET-2750 bläckstråleskrivare

EcoTank ET-2750 är en 3-i-1 bläckstråleskrivare som låter dig skriva ut, kopiera och skanna och skriva ut på båda sidor. Med Wi-Fi och Wi-Fi Direct kan du skriva ut dina dokument direkt från dina smarta enheter via Epson iPrint-appen. Skrivarens 3,7-tums LCD-skärm och SD-kortplats gör det enkelt att skriva ut, kopiera eller skanna utan att använda en dator. 

Ekonomisk skrivare

Tack vare det förbättrade systemet för bläckpåfyllning och de nya behållarna för bläck som fylls utan avfall kan du spara upp till 90% i genomsnitt på kostnader för påfyllning. Det är mycket pengar att spara om du använder din skrivare mycket för ditt arbete och andra saker. Skrivaren levereras med 3 års bläckförbrukning, vilket kan nå cirka 14 000 sidor i svartvitt och 5 200 sidor i färg. 

Bläckbehållaren sitter på framsidan av EcoTank-skrivaren, vilket gör den mycket enkel att använda. Tanken för bläck är tillverkad med en mekanism som säkerställer att endast rätt färger kan sättas in. Du kan enkelt se när det är dags för påfyllning på bläcknivåns framsida. Bläcket är pigmentbaserat för svart och färg, skrivaren skriver ut dokument och bilder med en skarp och tydlig text samt levande färger. 

Produktinformation:

 • Skrivartyp: Bläckstråleskrivare
 • Utskriftsupplösning: 5760 x 1440 dpi
 • Skanning: 1200 x 2400 dpi
 • Gränssnitt: USB, Wi-Fi, Wi-Fi direct
 • bredd: 375 mm
 • Djup: 347 mm
 • Höjd: 187 mm
 • Vikt: 5,5 kg
Det vi liker:
 • 3-i-en bläckstråleskrivare som kan skriva ut, kopiera och skanna samt dubbelsidig tryckning
 • Ekonomisk bläckstråleskrivare med förbättrat system för bläckpåfyllning och bläckbehållare utan spill
 • Mekanismen i tanken för bläck säkerställer att endast de korrekta färgerna är införda

Canon PIXMA iX6850 Fotoskrivare Bläckstråleskrivare – A3-pappersskrivare

Canon PIXMA iX6850 fotoskrivare har Wi-Fi- och Ethernet-anslutning och du kan skriva ut från dina mobila enheter. Skrivaren har fem bläckfärger som garanterar högsta kvalitet på dokument och bilder varje gång. Skrivaren kan skriva ut i A3-storlek och det gör den perfekt att använda för arbete. 

Därför bör du välja Canon PIXMA iX6850 fotoskrivare

PIXMA iX6850 fotoskrivare från Canon är en högpresterande, ultrakompakt A3+ skrivare, perfekt för dig med ett litet företag som behöver en avancerad skrivare. Skrivaren har tre separata bläckbehållare som ger utmärkt utskrift av dokument och bilder. Med en utskriftsstorlek för A3-papper är det verkligen logiskt att skriva ut Excel-ark, affischer och foton. 

Bläcksystemet har 5 separata bläckbehållare, till exempel svart pigmentbläck, vilket ger dig en skarp och tydlig text. Skrivarens färgbaserade färgbläck ger vackra foton av professionell kvalitet. Du får också högre effektivitet vid utskrift eftersom du bara behöver byta ut färgen som skrivaren har slut på. 

Ultrasmart anslutning

Fotoskrivaren har både Wi-Fi och Ethernet-anslutning, vilket innebär att skrivaren enkelt kan delas mellan flera datorer via ett lokalt nätverk på kontoret, till exempel. Med Canon PRINT-appen kan du skriva ut från din smartphone, surfplatta eller bärbara dator. Här kan du också använda Apple AirPrint och Google Cloud Print. 

PIXMA-skrivaren har en snabb utskriftshastighet på 14,5 ipm i svartvitt och 10,4 ipm i färg på A4-papper, tack vare Canons FINE-teknik. Det kan också skriva ut ett 10 x 15 centimeter ramfritt foto i högsta professionell kvalitet på bara 36 sekunder. 

XL-bläckpatronerna som PIXMA-skrivaren är utrustad med gör att du kan skriva ut flera sidor för mindre pengar, eftersom bläckpatronerna är större och därför kan rymma mer bläck. Du kan uppnå besparingar på upp till 30% per sida jämfört med bläckpatroner i standardstorlek. Du kan öka antalet sidor ännu mer genom att köpa patronerna i XXL svart pigment, där du kan skriva ut upp till 1 000 sidor i svartvitt. 

Utöka dina utskriftsalternativ med Creative Park Premium, du kan få tillgång till många alternativ för professionellt kreativt innehåll, där du kan skapa och skriva ut affischer såväl som affärsdokument med hjälp av mallar från Solution Templates-tjänsten. 

Produktinformation:

 • Skrivartyp: Bläckstråle-bläck
 • Max. upplösning: 9600 x 2400 dpi
 • Utskriftshastighet 14,4 ipm (mono)/10,4 ipm (färg)
 • B x D x H: 584 x 310 x 159 mm
 • Vikt: 8,1 kg
Det vi liker:
 • Ultrakompakt A3+ skrivare, perfekt för dig med ett litet företag
 • Skriv ut högkvalitativa dokument och foton med 5 individuella och utbytbara bläckpatroner
 • Skriv ut mer till mindre med smarta XL-bläckpatroner

Canon PIXMA TS8350 Bläckstråleskrivare – kreativ fotoskrivare

Canon PIXMA TS8350 är en perfekt skrivare för hemmet till kreativa fotoentusiaster. Skrivaren levererar foton av professionell kvalitet tack vare Canons FINE-teknik och 6 separata bläckbehållare. Du kan skriva ut på flera olika typer av media och styra skrivaren trådlöst via din smartphone, surfplatta eller bärbara dator för bästa kreativa upplevelse.

Därför bör du välja PIXMA TS8350 bläckstråleskrivare från Canon

PIXMA TS8350 bläckstråleskrivare är lämplig för dig som älskar att vara kreativ och vill skapa vackra, professionella bilder. Skrivaren har så många som 6 separata bläckbehållare, vilket innebär fler färgalternativ och därmed större färgprecision. Den har också en 2-vägs pappersmatning och är kompatibel med SD-kort. 

Du kan enkelt och snabbt ansluta till Wi-Fi-länkar med stöd för 5 GHz-band och använda dina mobila enheter för att styra skrivaren. Här har du möjlighet att skriva ut, kopiera och skanna samt få tillgång till molntjänster med både Canons PRINT-app, Apple’s AirPrint och Androids Mopria. Du kan skanna dokument eller foton till molntjänsten och till e-post om du använder äkta Canon-bläck.

Var kreativ och skapa imponerande bilder

Du kan designa dina bilder med Easy PhotoPrint Editor, Creative Park och Nail Sticker Creator-programmet, där du bland annat kan experimentera med dubbelsidig matt, påstrykning, magnetisk, självhäftande och fyrkantig media. 

Skriv ut dessa foton i högkvalitativ professionell kvalitet med Canons FINE-teknik och få foton som håller upp till 100 år i ett album på grund av det fantastiska ChromaLife100-bläcket. 

Bläckstråleskrivaren har en pekskärm på 10,8 centimeter i färg, vilket gör det väldigt enkelt att använda skrivaren. Pekskärmen kan lutas automatiskt och helt med ett extremt enkelt användargränssnitt. Anslut dina mobila enheter såsom smartphone, surfplatta och bärbar dator med Wireless Connect. 

Skrivaren kan skriva ut på en mängd olika mediatyper som kuvert, vanligt papper, mönsteröverföring, utskrivbar CD/DVD/BD-skiva, glättat fotopapper, matt fotopapper, högupplöst papper, glättat papper, halvmjukt papper, konstpapper, och magnetiskt fotopapper. 

Produktdetaljer:

 • Skrivartyp: Bläckstråleskrivare i färg
 • Max. utskriftshastighet: 15 ipm (mono) / 10 ipm (färg
 • Max. utskriftsupplösning: 4800 x 1200 dpi (färg)
 • Gränssnitt: USB 2.0, Bluetooth, Wi-Fi(n)
 • B x D x H: 37,3 x 31,9 x 14 cm
 • Vikt: 6,6 kg
Det vi liker:
 • Experimentera med din kreativitet i olika applikationer och skapa bilder i fantastisk professionell kvalitet
 • Bilderna har extra lång hållbarhet tack vare ChromaLife100-bläck
 • Användarvänlig 10,8 cm pekskärm som kan lutas fram och tillbaka

Brother MFC-L2710DW Multifunktionsskrivare Mono – Tyst skrivare

MFC-L2710DW Brother multifunktionsskrivare är en tyst och effektiv skrivare som också kan skanna, kopiera och skicka fax med en trådlös anslutning till ditt hemmakontor. Skrivaren är enkel att installera, är användarvänlig och levererar utskrifter av professionell kvalitet. Den har ett inbyggt trådlöst nätverkskort som kan styras via mobila enheter, som en smartphone eller surfplatta.

Därför bör du välja multifunktionsskrivaren Brother MFC-L2710DW

Brother multifunktionsskrivare är perfekt för dig med ett litet företag som saknar en skrivare som klarar allt. Skrivaren är liten och tyst, så den stör inte det lilla kontoret eller ditt hem. Det ger dig maximal valuta för pengarna, eftersom det innehåller många kostnadsreducerande funktioner, som stora toners och dubbelsidig utskrift.

Intelligent prestanda och design

Trots sitt kompakta utseende och tysta egenskap på mindre än 50 dB betyder det inte att det är långsamt. Den har en utskriftshastighet på upp till 30 sidor per minut samt en stor automatisk dokumentmatare, kallad ADF, så att du kan skanna och kopiera flersidiga dokument. Det har också plats för 250 ark i det stora pappersfacket, så du kan spendera tid på att byta papper ofta.

Skrivaren är designad speciellt för småföretag och är byggd i ett robust material, vilket innebär en otroligt lång hållbarhet.

Du kan styra skrivaren med din smartphone eller surfplatta och använda Brother iPrint & Scan-appen, som är extremt användarvänlig för Apple-, Android- och Windows Mobile-enheter. Med den här appen kan du skriva ut foton, dokument och webbsidor direkt till din Brother-skrivare och skanna din kompatibla mobila enhet.

Skrivaren levereras med en starttoner där det finns tillräckligt för 700 sidor. Den kan skriva ut på mediatyper som kuvert, vanligt papper, etiketter, återvunnet papper, papper, tunt och tjockt papper. Skrivaren har också miljöcertifieringar som ENERGY STAR och Blue Angel-certifiering.

Produktinformation:

 • Skrivartyp: Svartvit laser
 • Max. utskriftshastighet: 30 sid/min
 • Max. utskriftsupplösning: 2400 x 600 dpi
 • Skanning: 1200 x 1200 dpi
 • Gränssnitt: USB 2.0, LAN, Wi-Fi
 • B x D x H: 41 x 39,0 x 31,9 cm
 • Vikt: 11,8 kg
Det vi liker:
 • Utrustad med kostnadsreducerande funktioner som stora toner och dubbelsidig utskrift
 • Snabb utskrift upp till 30 sidor per minut och rymmer 250 ark i pappersfacket
 • Har trådlöst nätverkskort så att det kan styras med mobila enheter och delas med kontoret

HP OfficeJet Pro 6230 E-bläckstråleskrivare i färg – Skrivare med fjärrkontroll

Officejet 6230 Pro bläckstråleskrivare kan skriva ut professionella dokument till 50% lägre kostnad per sida jämfört med laserskrivare. EPrinter är designad för små företag och kan skriva ut dubbelsidigt, skriva ut via Wi-Fi på mobila enheter, skriva ut var du än är med ePrint och du kan fjärrstyra skrivaren med en app.

Därför ska du välja HP OfficeJet Pro 6230 bläckstråleskrivare

EPrinter Officejet 6230 Pro är designad för dig med ett litet företag som vill ha dokument i professionella färger. Skrivarens HPs Original pigmentbaserade bläck ger varje sida ett professionellt, livfullt och långvarigt utseende. Du sparar också 50% ström, eftersom du kan skriva ut på båda sidor av papperet, vilket sparar hälften av pappersförbrukningen samtidigt.

Med ePrint kan du skriva ut var som helst

Med inbyggt Wi-Fi kan du skriva ut oavsett om du är hemma, på kontoret eller på språng från dina mobila enheter som din smartphone eller surfplatta. Du kan skriva ut var som helst, eftersom trådlös utskrift inte kräver Wi-Fi eller ett lösenord på dina mobila enheter.

Du kan enkelt styra din HP Officejet Pro 6230-skrivare på dina mobila enheter med appen HP All-in-One Remote. Du kan också skriva ut på media som kuvert, vanligt papper, fotopapper, kort, tjockt papper, glättat papper och matt papper.

Produktinformation:

 • Skrivartyp: Bläckfärg
 • Max. upplösning: 600 x 1200 dpi för mono och färg
 • Gränssnitt: USB 2.0, LAN, Wi-Fi
 • B x D x H: 46,4 x 38,5 x 14,6 cm
 • Vikt: 5,1 kg
Det vi liker:
 • Få professionella, livfulla och hållbara utskrifter med HPs Original pigmentbaserade bläck.
 • Skriv ut var du än är med mobila enheter utan behov av Wi-Fi och lösenord
 • Hantera din skrivare enkelt med appen HP All-in-One Printer Remote

Vilken typ av skrivare ska jag välja?

Det finns många olika skrivare för olika ändamål och behov. När det gäller att hitta din nya skrivare bör du först tänka på om du vill ha en laserskrivare eller en bläckstråleskrivare, även kallad en bläckstråleskrivare. Ta reda på om det ska finnas i en standardutgåva eller i en allt-i-ett-upplaga. För detta kan du sedan välja om du vill att din skrivare ska vara trådlös, mobil eller kunna skriva ut i A3-storlek. Vi hjälper dig här för att hitta den perfekta skrivaren för dig och dina behov.

Bläckstråleskrivare (inkjet-skrivare)

En bläckstråleskrivare använder flytande bläck och ger därmed vackra och levande färger i bilden och i dokument. Den är kompakt och kan hantera utskrifter för hemmabruk. Kostnaden för att använda skrivaren är relativt låg, men du måste vara medveten om att du måste fylla på bläcket när det tar slut. Om du skriver ut ofta bör du leta efter stora bläckpatroner där det kan finnas mer eller hitta några relativt billiga bläckpatroner eftersom de kan köras snabbt. De flesta nya bläckstråleskrivare har ett påfyllningssystem där du bara fyller på bläck i behållaren med den färg du har slut på.

Bläckstråleskrivare är ett bra val för dig som vill skriva ut bilder, grafik och annat blandat innehåll och är vanligtvis den bästa typen av skrivare för att skriva ut foton i vanligt format, till exempel 10×15 centimeter, vilket är en klassisk fotostorlek.

Laserskrivare

Laserskrivaren är bra för utskrift av stora mängder och är därför bra för dokumentutskrift. På lång sikt är laserskrivaren ofta billigare eftersom den kan hantera fler utskrifter än en bläckstråleskrivare på grund av dess bläckpatroner. Dessa skrivarkassetter har ett innehåll av pulver som ger tydlig och tydlig text och grafik och är snabbare.

Då skriver du ut de flesta dokument och i stora mängder, då är laserskrivaren det bästa valet för dig. Du kan också skriva ut färggrafik och foton, men du får inte samma höga kvalitet som med bläckstråleskrivaren.

Allt-i-ett-skrivare (multifunktionsskrivare)

Om du skriver ut både svartvita dokument och foton är det tydligt att föredra en multifunktionell allt-i-ett-skrivare, som har alla de bästa funktionerna från bläckstråleskrivaren och laserskrivaren, kombinerad i en. Dessa skrivare kan också skriva ut, skanna och kopiera och vissa kan också skicka fax. Dessa skrivare är dyrare än vanliga skrivare, vilket beror på dess många olika funktioner. Det är riktigt bra för dig som arbetar hemma eller för dig som bara behöver en skrivare som kan göra allt.

Fototryck

Om du vill ha en skrivare som bara skriver ut foton av riktigt bra kvalitet finns det många alternativ, eftersom det varierar från vanliga bläckstråleskrivare av standardmodell till kompakta och specialiserade fotoskrivare. Innan du börjar din jakt efter en fotoskrivare är det viktigt att du definierar vilken typ av bilder och i vilken kvalitet du vill skriva ut. De flesta fotoskrivare har inbyggda minneskortläsare och USB-anslutningar så att du kan skriva ut foton direkt från din kamera, smartphone eller minneskort.

Många av de nyare skrivarna har också möjlighet att ansluta till Bluetooth eller Wi-Fi. Dessa stöder utskrift från mobila enheter där du helt enkelt ansluter din smartphone eller laptop till det trådlösa nätverket. Om du ofta är på språng och vill skriva ut foton som tagits från din telefon är en bärbar mobil skrivare ett riktigt bra alternativ för dig.

Så hittar du ett bra erbjudande på en skrivare

Det är lätt att hitta skrivare som bara kostar några hundra dollar, men de billigaste skrivarna är ofta inte de billigaste på lång sikt och du kan sluta spendera mer pengar på det än vad du skulle göra med en dyrare skrivare. Detta beror på att många billiga skrivare använder dyrare bläckpatroner. Dyrare skrivare är mer kostnadseffektiva och inte minst miljövänliga. Dessa dyrare skrivare använder ofta stora behållare istället för bläckpatroner. Behållarna för bläck måste fyllas på manuellt och du kan enkelt se när bläcknivån är låg och det är dags att den fylls på igen.

Om du vill ha en bläckpatron med bläckpatroner, håll ett öga på bläckpatronernas storlek och pris eftersom de kan variera kraftigt. Stora bläckpatroner betyder att du behöver byta ut dem mindre ofta än med mindre bläckpatroner. Håll dock koll på priset på de större bläckpatronerna och bedöm om det kan löna sig på lång sikt i förhållande till hur mycket du behöver använda den.

Så om du skriver ut ofta och behöver skriva ut det med bra foton eller professionella dokument, lönar det sig att ge lite mer till skrivaren. På grund av den stora konkurrensen mellan skrivare finns det ofta bra erbjudanden att köpa, även på de bästa skrivarna på marknaden. Vi har just hittat bra skrivare från de bästa tillverkarna på marknaden och samlat de 14 bästa skrivarna för priset i detta test. Vår samling av skrivare varierar i funktioner och syfte och i pris, så alla kan vara säkra på att hitta den bästa skrivaren för dig och dina behov.

Laserskrivare har sjunkit otroligt mycket i pris de senaste åren. Om du inte behöver skriva ut foton, med endast dokument i svartvitt, kan du spara mycket pengar genom att välja en laserskrivare av standardmodell med en bläckpatron med svart pigment. Trots de höga kostnaderna för bläckpatroner jämfört med bläckpatroner kan det löna sig på lång sikt eftersom bläckpatronerna håller längre och använder mindre toner per sida.

Tips för användning av bläckstråleskrivare

Har du kommit till slutsatsen att det är en bläckstråleskrivare du behöver förvärva? Då har vi några bra råd för dig så att du kan få ut det mesta av din nya bläckstråleskrivare.

De senaste utskrifterna med bläck innehåller erbjuder en trådlös anslutning till ditt nätverk så att du kan styra skrivaren med dina mobila enheter som din smartphone, surfplatta och bärbara dator via en tillhörande app. Dessa nya skrivare har dock alla en USB-ingång, så du behöver inte använda det trådlösa alternativet om du nu föredrar att använda den klassiska metoden.

Det är viktigt att du underhåller din skrivares munstycken regelbundet. På så sätt säkerställer du den bästa skärpan på dina utskrifter varje gång. Många bläckstråleskrivare rengör emellertid dess munstycke så att du inte behöver göra det manuellt. Kontrollera dock om din dedikerade skrivare har denna automatiska rengöring.

Tänk på att om du inte använder skrivaren under några år kan bläcket avdunsta, så det behöver fyllas på nästa gång du använder det.

När du har köpt din bläckstråleskrivare rekommenderar vi att du köper flera bläckpatroner åt gången så att du aldrig får slut på bläck. Detta gäller mest för dig som använder din skrivare ofta, antingen på jobbet eller i skolan. Du vill knappast stå och sakna bläckpatroner innan den korta tidsfristen, så ett litet lager bläckpatroner kommer du bara att tacka dig själv för. Här bör du inte vara nervös för om bläcket kommer att avdunsta med tiden eftersom de är förseglade och därför inte kan avdunsta förrän de kommer i kontakt med luft.

FAQ

Vilken skrivare är bäst?

Den bästa skrivaren är Epson EcoTank ET-7700 multifunktionsskrivare, eftersom det är en bra allt-i-ett-skrivare som har många funktioner och hög kvalitet för utskrift av både foton, grafik och dokument.

Vilken skrivare är bäst för att skriva ut foton?

Bläckstråleskrivaren, även kallad Bläckstråleskrivare, är bäst för att skriva ut foton eftersom den använder flytande bläck som kan ge bilderna en vacker och livlig färg.

Vad kan en multifunktionsskrivare göra jämfört med vanliga skrivare?

En multifunktionsskrivare kan skriva ut, kopiera, skanna och skicka fax. Den innehåller de bästa egenskaperna hos laser- och bläckstråleskrivaren och kan därmed leverera högkvalitativa foton och dokument.