Minihackare Test (2022) → Topp 5 minihackare på marknaden

1
KitchenAid Midline Mini 0,83 liter Minihackare

Du kan investera i denna minihackare från märket KitchenAid om du vill ha en funktionell minihackare med flera inställningsalternativ så att du kan få både grova och fina resultat. Modellen är hållfast konstruerat med en elegant design som kommer att passa bra in i alla kök. Därför ska du välja en KitchenAid Midline Mini 0,83 liter Minihackare Vi har valt att utse denna minihackare/lökhackare från KitchenAid till vår testvinnare i detta test minihackare, eftersom den…

Kolla Priset →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
KitchenAid Midline Mini 0,83 liter Minihackare##
Philips HR1393/90 Minihackare 347 kr. Compumail
Wilfa MC3B-400S Essential Chop Blender 499 kr. Power SE
Bosch MMR08A1 Minihackare 336 kr. Compumail
Kenwood CH550 Minihackare 347 kr. Compumail

I detta test av minihackare kan du läsa om de 5 minihackare på marknadens som är de bästa. Alla modeller passar bra för att hacka olika ingredienser på några sekunder och är generellt sett bra val. Vi har utsett KitchenAid Midline Mini 0,83 liter Minihackare till bäst i test, eftersom den passar de flesta och deras behov riktigt bra samt är enkel att använda och har en fin design.

Du kan dock mycket väl läsa mer och se om någon av de andra modellerna i testet passar dina behov bättre. Du kan också lära dig mer om fördelarna med en minihackare, vad du bör tänka på när du ska köpa dina minihackare/lökhackare, vanliga frågor och mer om du läser hela artikeln.

KitchenAid Midline Mini 0,83 liter Minihackare – Bäst i test minihackare

Du kan investera i denna minihackare från märket KitchenAid om du vill ha en funktionell minihackare med flera inställningsalternativ så att du kan få både grova och fina resultat. Modellen är hållfast konstruerat med en elegant design som kommer att passa bra in i alla kök.

Därför ska du välja en KitchenAid Midline Mini 0,83 liter Minihackare

Vi har valt att utse denna minihackare/lökhackare från KitchenAid till vår testvinnare i detta test minihackare, eftersom den har en kompakt storlek med sina 830 ml och en design som passar in i de flesta kök. Du kan välja att köpa denna modell i flera olika färger, så du har gott om möjligheter att både välja en färgglad eller enklare färg beroende på dina preferenser. Modellen från KitchenAid är alltså en variant som passar de flesta konsumenter.

En annan tydlig fördel med denna modell är att den är tillverkad av BPA-fri plast och har rostfria blad. Detta garanterar dig en mer miljövänlig köksmaskin som enkelt kan hantera allt från mjuka till hårda ingredienser utan att skadas. Det spelar ingen roll om du vill ha den som en lökhackare för att hacka lök eller andra grönsaker och frukt, kött eller nötter, då den här maskinen fixar det mesta. Det är därför alltså möjligt att fastslå detta som en grym lökhackare, bäst i test till och med! Du kan ställa in maskinen på två olika hastigheter och då har den också en pulsfunktion. Detta gör att du kan få både grova och fina resultat när du använder minihackaren.

Du ställer enkelt in maskinen med den praktiska och användarvänliga one-touch-funktionen. Det krävs egentligen bara en hand för att styra maskinen, så att du enkelt kan multitaska i ditt kök medan du hackar det du vill, t.ex. om du som sagt vill ha en lökhackare för att hacka lök utan att gråta. Ytterligare fördelar med maskinen är att den har en praktisk droppbehållare så att du kan tillsätta precis rätt mängd vätska i behållaren under processen och att alla lösa delar kan tvättas i maskin. Detta gör rengöringen av minihackaren mycket enklare.

Produktdetaljer

 • Höjd: 22,2 cm
 • Djup: 14,3 cm
 • Bredd: 17,8 cm
 • Färg: Creme, röd, svart, silver eller vit
 • Material: BPA-fri plast och rostfritt stål
 • Effekt: 240 watt
 • Kapacitet: 830 ml
Det vi liker:
 • Användarvänlig minihackare med flera inställningar som styrs med en enkel knapp och har två olika hastigheter
 • Tillverkad av BPA-fri plast och blad i rostfritt stål
 • Enkel att rengöra eftersom alla lösa delar tål att diskas i diskmaskinen
 • Stilren design som passar alla inredningsstilar och finns i flera färger

Philips HR1393/90 Minihackare – Prisvärd och prisad minihackare

Denna minihackare/lökhackare från Philips är för människor som vill investera i en enkel och kompakt minihackare som inte kostar en förmögenhet. Du behöver inte heller känna att du kompromissar med dess struktur eller funktion, eftersom Philips minihackare har utsetts till bäst i test av det danska konsumentrådet Tænk.

Därför ska du välja en Philips HR1393/90 Minihackare

Om du vägrar att kompromissa med din nya minihackare/lökhackare men inte heller har den största budgeten, kan du investera i denna variant från Philips. Minihackaren har utsetts till bäst i test av det danska konsumentrådet Tænk. Totalt har den fått ett betyg på 77 av 100 möjliga, där dess relativt höga ljudnivå på 93,3 dB (A) drar ner poängen.

Men något som speciellt drar upp minihackaren från Philips är hur funktionell den är trots det billiga priset. Det gör det i princip till en multihackare! Och även om denna minihackare/lökhackare är billig kan du naturligtvis på bästa sätt fortfarande hacka i princip vad du kan tänka dig, oavsett om det handlar om att du vill ha den som en lökhackare för att hacka lök eller nötter, tack vare konstruktionen med två blad i rostfritt stål.

Det finns plats för 700 ml i behållaren och maskinen arbetar med 450 watt. Behållaren i sig är gjord av plast med enkel svart design. Philips hackare är enkel både när det kommer till användning och att diska, då både behållaren, locket och knivarna kan diskas i maskin. 

Produktdetaljer

 • Höjd: 22 cm
 • Djup: 13 cm
 • Bredd: 12 cm
 • Vikt: 960 gram
 • Färg: Svart
 • Material: Rostfritt stål
 • Effekt: 450 watt
 • Kapacitet: 700 ml
Det vi liker:
 • Utsedd till bäst i test av det danska konsumentrådet Tænk 2015 med ett resultat på 77%
 • Säljs till ett billigt pris som alla kan ha råd med
 • Utvecklad med en kompakt och enkel konstruktion som inte tar upp för mycket plats eller sticker ut

Wilfa MC3B-400S Essential Chop Blender – En bra minihackare med tre knivar och stor kapacitet

Med denna minihackare/lökhackare från Wilfa kan du på bästa och kortaste sätt hacka en mängd olika ingredienser. Denna hackare är utvecklad med en behållare med en kapacitet på 1,2 liter och sedan har den tre blad i rostfritt stål för att hantera innehållet, oavsett om det handlar om att du vill ha den som en lökhackare för att hacka lök, eller till örter och nötter. Modellen är också lätt att rengöra efter användning.

Därför måste du välja en WILFA MC3B-400S Essential Chop Blender

Det låter nästan för bra för att vara sant att du kan få en minihackare/lökhackare med stor kapacitet till ett lågt pris – och att produkten till och med är utrustad med tre knivar. Men så är fallet om du investerar i denna modell från märket Wilfa, som helt klart är bland de bästa på marknaden. Denna hackare säljs till ett pris som de flesta kan ha råd med, vilket gör den attraktiv för de flesta hushåll. Och sedan säkerställer den stora kapaciteten på 1,2 liter i behållaren att du kan fixa en hel del gott samtidigt snarare än i flera omgångar, oavsett om det handlar om lök, örter eller nötter.

Dessutom har denna hackare utvecklats med tre rostfria knivar, vilket säkerställer både god hållbarhet för maskinen och en fullständig hackning varje gång. Det är till och med möjligt för dig att ta ut knivarna, så du kan nöja dig med en eller två knivar i behållaren om du vill hacka dina grönsaker eller liknande mer grovt, såsom att hacka lök i större bitar eller vad som. Just där skiljer sig denna variant från andra hackare på marknaden.

Maskinen är utformad med en glasbehållare, vilket gör att du snabbt och enkelt kan hålla ett öga på innehållet under tiden. Behållaren kan också diskas i diskmaskin, så den är enkel att rengöra efter användning. Dessutom kan du enkelt använda maskinen, eftersom allt du behöver göra är att trycka på en stor på- och av-knapp, som du hittar på toppen av locket.

Den enkla designen med en glasbehållare och silver/svart topp gör att du inte kommer att vara främmande på tanken att ha denna minihackare stående framme i alla kök.

Produktdetaljer

 • Höjd: 17,3 cm
 • Djup: 19,3 cm
 • Bredd: 30 cm
 • Vikt: 1,69 kg
 • Färg: Silver och svart
 • Material: Glas, plast och stål
 • Effekt: 400 watt
 • Kapacitet: 1,2 liter
Det vi liker:
 • Utvecklad med tre löstagbara rostfria blad för att kunna hacka optimalt
 • Behållaren har en kapacitet på 1,2 liter, så att du kan förbereda en hel del på en gång
 • Transparent konstruktion ger en god överblick under processen

Bosch MMR08A1 Minihackare – En multifunktionell och billig minihackare

Denna minihackare/lökhackare från Bosch har multifunktionella funktioner, men ändå behöver du inte vara nervös för att det kommer att kosta dig en förmögenhet. Produkten säljs till ett billigt pris, även om den kan användas för många ändamål, oavsett om det handlar om lök, örter eller nötter. Alla avtagbara delar, inklusive dess tillbehör, kan diskas i diskmaskinen, vilket gör rengöringen betydligt enklare. Dessutom tål behållaren också mikrovågsugnen. Så här får du alltså en elektrisk minihackare med enkel rengöring!

Därför ska du välja en Bosch MMR08A1 Minihackare

Har du inte den största budgeten att röra dig med när det gäller inköp av din nya minihackare/lökhackare? I så fall rekommenderar vi att du tittar på den här modellen från Bosch. För även om vi hittills har nämnt andra billiga modeller i det här testet kan det inte bli fel med denna billiga variant, som är en av marknadens bästa i den kategorin. Och som en extra fördel kommer du inte på något sätt att kompromissa med kvaliteten och konstruktionen på denna hackare då du ska använda den, även om du får den till ett billigt pris.

Denna hackare har en konstruktion av BPA-fri plast och plast. På så sätt kan du på ett säkert sätt laga din mat i behållaren utan att vara nervös för skadliga kemikalier etc. Plastbehållaren har en kapacitet på 800 ml, så det finns gott om plats för flera typer av ingredienser, såsom lök, nötter och örter, och den tål både en tur i mikrovågsugnen och diskmaskinen. Detsamma gäller modellens universella rostfria kniv, som också tål att hamna i diskmaskinen. Detta underlättar rengöring efter användning av minihackaren.

Denna minihackare/lökhackare är dock en multifunktionell maskin, vilket innebär att den inte bara kan användas för att hacka olika ingredienser, såsom grönsaker i form av exempelvis lök, örter eller nötter. Väljer du att hacka lök blir den plötsligt en elektrisk lökhackare, och väljer du nötter har du en mandelkvarn. Inkluderat i köpet är ett smart tillbehör i form av en omrörningsskiva som kan sättas in i maskinen istället för universalkniven. Med denna skiva blir det lätt som en plätt för dig att på bästa sätt vispa saker i denna multihackare, t.ex. grädde eller ägg.

Modellen är också utvecklad på bästa sätt när det kommer till styrning, då du med ett lätt tryck med din hand startar och stänger av maskinen. Dessutom kan sladden smidigt förvaras på locket då du inte ska använda den. Och du behöver inte bara lyssna på våra ord att den här modellen är värt investeringen. Den har klassats som ett bra köp av det danska konsumentrådet Tænk.

Produktdetaljer

 • Höjd: 25 cm
 • Djup: 19,5 cm
 • Bredd: 19,5 cm
 • Vikt: 1,25 kg
 • Färg: Vit
 • Material: BPA-fri plast, rostfritt stål och plast
 • Effekt: 400 watt
 • Kapacitet: 800 ml
Det vi liker:
 • Kan användas till både hackning och vispning av olika ingredienser
 • Utvecklad med robusta delar: t.ex. tål behållaren både mikrovågsugnen ​​och diskmaskinen
 • Utvecklad från en blandning av plast och BPA-fri plast

Kenwood CH550 Minihackare – Smart och platsbesparande minihackare

Denna minihackare/lökhackare från varumärket Kenwood Cuisinart är perfekt för de som vill ha en minihackare som designmässigt sticker ut lite från andra modeller. Denna modell är nämligen byggd mer på höjden, vilket ger den ett nära futuristiskt intryck samtidigt som det verkar platsbesparande. Den smälter in i köket och är lätt att styra genom att du trycker lätt  med handen.

Därför ska du välja en Kenwood CH550 Minihackare

Är du intresserad av en enkel och snygg elektrisk minihackare som framför allt har fina funktioner för att hacka mindre ingredienser? Om så är fallet kan du titta närmare på den här modellen från Kenwood. Maskinen har utvecklats med smarta funktioner och enkelhet i åtanke. Designen är såväl snygg som smart, i hur den är byggd på höjden i en slimmad form. Detta gör att den tar upp mindre plats på bordet. Dessutom är den lätt och smidig, med sina låga 1,15 kg. Det enkla uttrycket med skål med genomskinlig plast med den vita kroppen ovanför gör att produkten passar perfekt in i moderna hem. 

Denna minihackare är enkel att använda eftersom den har en användarvänlig struktur. Du kan på ett enkelt sätt få den till att hacka dina ingredienser som du vill. Du kan också enkelt hålla ett öga på innehållet under tiden, eftersom skålen är exakt genomskinlig. På det sättet kan du snabbt se när innehållet, såsom grönsaker såsom lök eller nötter, har hackats tillräckligt. 

Dess smarta utveckling illustreras även i hur dess blad i rostfritt stål hackar dubbelt så snabbt som standard, för att säkerställa perfekta och jämna resultat varje gång. Detta gäller oavsett om du vill hacka lök, och då göra det till en elektrisk lökhackare, eller använda den som nöthackare osv. Som om inte detta vore nog säljs den till ett relativt lågt pris.

Produktdetaljer

 • Höjd: 28 cm
 • Djup: 13 cm
 • Bredd: 13 cm
 • Vikt: 1,15 kg
 • Färg: Vit
 • Material: Plast 
 • Effekt: 400 watt
Det vi liker:
 • Utvecklad med en snygg och enkel design som passar in i de flesta kök
 • Två olika hastigheter så att du kan anpassa dig efter det du hackar
 • Användarvänlig drift där du enkelt kan hålla koll på innehållet på vägen

Guide till att köpa en minihackare

I detta test av minihackare har vi granskat flera av de bästa produkterna bland marknadens minihackare, som alla kan hjälpa till att ge en hjälpande hand i ditt kök. Men det kanske inte hjälper dig att komma närmare beslutet om huruvida du ska investera i en minihackare, vad du bör vara medveten om i köpet, vad skillnaden mellan en minihackare och en food processor är osv.

Förhoppningsvis kan du, genom att läsa avsnitten nedan, få svar på alla frågor du kan ha vid inköp av en minihackare och varför det är en bra maskin att ha tillgängligt i köket. På så sätt ökar chanserna avsevärt att du får den bästa minihackaren för dig, utan att behöva något öppet köp!

5 Fördelar med en minihackare

Är du fortfarande inte helt övertygad om du ska investera i en minihackare eller inte? I så fall har du kommit till rätt plats, eftersom vi här ger dig 5 goda skäl att investera i en minihackare. Fördelarna nedan bör därför övertyga dig om att minihackaren är ett verktyg som inte går att avstå från i köket om du vill göra det enkelt för dig själv.

En minihackare tar inte upp så mycket plats i köket

En av fördelarna med att välja en minihackare framför ett stort antal andra köksmaskiner är att minihackaren inte tar upp mycket utrymme. Ja, man kan faktiskt argumentera för att de flesta minihackare är platsbesparande. Av den anledningen är de lätta att förvara och deras kompakta storlek säkerställer också att du kan få dem att stå framme om du har plats på köksbänken.

Det är till och med möjligt att få minihackare med en kapacitet på både under 500 ml och över 1 liter, så det finns faktiskt både “stora” och “små” minihackare att välja mellan. På så sätt kan alla konsumenter hitta en minihackare som passar deras behov utan att behöva avsätta för mycket utrymme i köket. Den lilla storleken gör det också mycket lättare att använda maskinen, eftersom det inte kräver någon krånglig installation.

De flesta minihackare säljs till ett plånboksvänligt pris

Som du har sett i ovanstående test och granskning av produkterna säljs flera minihackare till ett plånboksvänligt eller direkt billigt pris, vilket bland annat framkommer på Pricerunner. Du behöver därför inte sätta en enorm budget för att ha råd med en minihackare. Och det även utan att kompromissa med maskinens struktur eller funktionalitet.

Minihackare kan användas i flera syften – från att hacka lök till att vispa ägg

Du kan inte bara använda din minihackare för att hacka olika ingredienser. Flera modeller kan enkelt användas för att puréea, vispa och bland, utöver hackning. Dessutom kommer de flesta minihackare, åtminstone de som beskrivs i detta test, att kunna hantera både hårda och mjuka ingredienser. Av denna anledning kan du använda minihackaren som en lökhackare för att hacka lök, eller till nötter, kryddor, frukt, grönsaker, kött, såser, vätskor etc.

Kort sagt, de flesta minihackare har multifunktionella egenskaper, oavsett om de bara har en hastighetsinställning eller mer. Du kan därför få mycket nöje med att ha denna typ av maskin tillgänglig när du arbetar i köket.

Spara tid med din minihackare

Som nämnts i avsnittet om storleken på en minihackare går processen enkelt och snabbt. Du behöver bara ta upp din minihackare ur skåpet eller lådan, skära/skala ingredienserna grovt och låt minihackaren hantera resten av arbetet. Det är därför tidsbesparande att använda en minihackare för olika uppgifter i köket. Och då undviker du också att behöva stå och måste skära varje ingrediens, vilket inte minst kan vara uppskattat om du ska hacka lök för att slippa att gråta – att då få hjälp av en elektrisk lökhackare. Givetvis gäller även detta för andra grönsaker och frukter osv också! Detta gör att du kan fokusera på andra delar av matlagningen.

Enkelt att rengöra de enskilda delarna, ofta av rostfritt stål, i en minihackare

För de flesta minihackare tål de avtagbara delarna att de placeras i diskmaskinen. Detta gör rengöringen betydligt enklare, varför det faktum att de lösa delarna kan gå i diskmaskinen bör vara något du prioriterar när du köper din minihackare. När allt kommer omkring är det mycket lättare att lägga delarna i diskmaskinen och låta den göra jobbet snarare än att behöva stå och tvätta både behållaren, locket och knivarna för hand. Detta är dock bara en fördel om du faktiskt har en diskmaskin.

Håll koll på detta när du köper din minihackare

Det finns några olika parametrar som du kan tänka på och hålla ett öga på när du köper din nya minihackare. Att fundera över relevanta och vanliga frågor hjälper dig att göra rätt val och beställa en minihackare som passar dina behov, utan att vara beroende av något öppet köp. Läs om de viktigaste egenskaperna och parametrarna nedan:

Kapacitet

Du bör hålla ett öga på behållarens kapacitet, eftersom detta ger dig en indikation på hur mycket mat du kan laga åt gången när du använder maskinen. Vissa minihackare har en stor kapacitet på +1 liter, medan andra är cirka 400 milliliter. Naturligtvis är det helt upp till dig om du vill prioritera en stor, liten eller medelstor minihackare. Det viktigaste är helt enkelt att det passar dina behov

Funktionalitet

Räknar du med att använda din minihackare dagligen och för ett brett utbud av uppgifter? Då måste du se till att du får tag på en funktionell modell. Detta kan både gälla i förhållande till mängden knivar, hur många inställningsalternativ minihackaren är utrustad med, om det finns en pulsfunktion etc. Du kan i förväg överväga om du vill prioritera en modell med många inställningsalternativ eller bara en till två olika hastigheter

Användarvänlighet

Vi rekommenderar att du prioriterar en användarvänlig minihackare, annars riskerar du att lägga den i ett skåp och aldrig använda den igen om maskinen är för krånglig. Men, de flesta minihackare kan manövreras med bara en hand och har en enkel struktur

Vikt

Om du inte förväntar dig att din minihackare ska stå framme på köksbänken kan det vara en bra idé att hålla ett öga på vikten av maskinen innan du investerar i den. För om den ska bäras från skåp till bord med jämna mellanrum, skulle du vilja få tag i en modell som inte väger för mycket. Annars blir det bara en olägenhet för dig att behöva flytta maskinen

Pris

Priset har uppenbarligen en viktig roll att spela vid köp av alla typer av köksmaskiner. Av den anledningen rekommenderar vi att du i förväg sätter en budget för vad du är villig att betala för din minihackare. Om det ska vara av ultrahög kvalitet med många inställningsalternativ och funktioner, bör du förmodligen förvänta dig ett högre pris än en maskin med en enklare konstruktion

Material

För att vara säker på att du får en högkvalitativ minihackare (oavsett pris), kontrollera då noga vilken typ av material maskinen, dess behållare och knivarna är gjorda av. Det är helt klart att föredra framför en robust maskin med en behållare med BPA fri plast eller glas, samt blad i rostfritt stål

Design

Det finns ett stort antal olika minihackare på marknaden, varav några är mycket enkla i sin konstruktion och andra sticker ut mer. Det är helt upp till dina önskemål vad du föredrar, men det kan vara optimalt att tänka på om du vill ha en enkel och modern minihackare, en mer färgstark modell eller kanske en retro variant. På så sätt vet du också bättre vilka modeller du kan utesluta när du tittar på modellerna online.

Förutom ovanstående måste du också överväga om du vill ha en manuell eller elektrisk minihackare. De flesta modeller på marknaden är elektriska, vilket innebär att de har en motor som får knivarna att jobba. På så sätt kan du slå på och av maskinen. Med en manuell minihackare är du ansvarig för att knivarna rör sig. Du gör det för hand eftersom du måste dra eller trycka på ett handtag.

Matberedare vs. minihackare

Den största skillnaden mellan en matberedare och en minihackare är deras storlek. En minihackare är till viss del bara en mindre variant av matberedare. Det finns alltså flera fördelar med att välja både den ena och den andra varianten, där det bästa valet beror på situationen. Till exempel är minihackaren det bästa för dig som inte behöver förbereda en särskilt stor mängd ingredienser åt gången, medan matberedaren är det bästa valet för personer som behöver hacka större mängder mat samtidigt. Matberedaren har en större behållare, det är därför det finns utrymme för mer innehåll.

Den allmänt större storleken på en matberedare är både en fördel och en nackdel. Det är en fördel i den meningen att du kan hacka mer innehåll på en gång, det är möjligt att ställa in maskinen på flera inställningsalternativ, du kan också skära mat med en matberedare etc. Nackdelarna är dock att maskinen är mer svårt att förvara i ett skåp, varför det antagligen borde ligga på köksbordet. Dessutom kan vissa modeller vara lite svårare att rengöra. Dessa två olika sistnämnda aspekter är några av de största fördelarna med att välja en minihackare framför en matberedare, eftersom minihackaren kan förvaras enkel och är lätt att rengöra.

Så det beror mycket på dina egna behov om du ska välja en minihackare eller en matberedare. Båda fungerar som sagt utmärkt för att hantera allt från grönsaker och frukt till nötter. Bestäm därför gärna själv om du vill prioritera en större maskin med fler inställningsmöjligheter eller en maskin som är liten i storlek, lätt att lagra och rengöra, som också kan göra ett bra jobb när det kommet till att hacka mindre ingredienser.

Stavmixer med minihackare

En annan köksmaskin som du kan använda för ett antal av samma ändamål som din minihackare är en stavmixer. En stickmixer kan också mixa, hacka och skära olika ingredienser. Fördelen med en stavmixer är att den snabbt hanterar uppgiften att blanda innehållet till ett puréliknande tillstånd. Dessutom kan den användas direkt i en kastrull eller skål, så att du kan hacka och blanda större mängder mat samtidigt.

Om du vill veta mer om stavblandare och kanske hitta den bästa stavmixern med minihackare rekommenderar vi att du läser vårt test av stavmixers. I artikeln hittar du all användbar kunskap om denna typ av maskin.

Hur detta test av minihackare har utförts

För att förbereda detta test har vi konsulterat resultaten från andra testsajter och tagit reda på konsumenters recensioner av de enskilda produkterna för att ta reda på vilka som i allmänhet är de bästa produkterna marknaden. Prismässigt har vi framför allt konsulterat Pricerunner och där jämfört. Vi har så långt som möjligt försökt hitta en mängd olika maskiner så det finns något för alla. Till exempel hittar du både maskiner med många varv per minut, några som kan krossa is, andra som kan jobba med små mängder på grund av sin kompakta storlek och mycket mer. Alla modeller är dock ett bra val eftersom de är funktionella och kan användas för flera ändamål.

FAQ

Vilken minihackare är bäst i test?

I detta test har vi utsett KitchenAid Midline 0,83 liter Minihackare till bäst i test. Men alla modeller i testet är värda investeringen, så läs vidare och hitta den rätta för dig.

Vilka är fördelarna med en minihackare?

De flesta minihackare kan användas för flera ändamål, och ibland kallas de enbart för lökhackare. Men till exempel kan de hacka, krossa, mixa och puréea olika ingredienser - allt från grönsaker såsom lök till kött. Minihackare tar också mindre plats än andra köksmaskiner.

Vad är skillnaden mellan en minihackare och en matberedare?

En minihackare är i allmänhet en mindre maskin än en matberedare, men den kan fortfarande hacka och mixa olika ingredienser. Dessutom är minihackaren mindre och lättare att rengöra efter användning.