Frysbox Test (2022) → Läs om marknadens 5 bästa frysboxar

1
Cylinda FB1300 Frysbox

Om du inte nöjer dig med något annat än den produkt som på goda grunder är bäst i test, ska du investera i denna Cylinda FB1300 Frysbox. Den har en generös kapacitet på hela 298 liter, och säljs till ett plånboksvänligt pris där det i köpet även ingår tre trådkorgar och smart LED-belysning. Allt som allt har denna frys från Cylinda egenskaper som gör den till bäst i test! Därför ska du välja en Cylinda…

Kolla Priset →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Cylinda FB1300 Frysbox 7.989 kr. Hemmy
Electrolux LCB3LF38W0 Frysbox##
Blomberg FRM1961 Frysbox##
Scandomestic SB100 Frysbox 3.937,50 kr. Asko
Bauknecht GT270A2+ Frysbox##

I detta test av frysboxar kan du läsa om de 5 bästa frysboxarna på marknaden just nu. Vi har utsett Cylinda FB1300 Frysbox till bäst i test, eftersom den lever upp till alla förväntningar och säljs till ett överkomligt pris. Men alla modeller i detta test är värda investeringen, bäst i test på sina egna sätt, så läs vidare och hitta den bästa frysboxen för dig!

Du kan också lära dig mer om skillnaden mellan en frysbox och en vanlig frys, hur du avfrostar din frysbox och hur detta test har utförts, om du läser längst ner i artikeln.

Cylinda FB1300 Frysbox – Frysbox bäst i test

Om du inte nöjer dig med något annat än den produkt som på goda grunder är bäst i test, ska du investera i denna Cylinda FB1300 Frysbox. Den har en generös kapacitet på hela 298 liter, och säljs till ett plånboksvänligt pris där det i köpet även ingår tre trådkorgar och smart LED-belysning. Allt som allt har denna frys från Cylinda egenskaper som gör den till bäst i test!

Därför ska du välja en Cylinda FB1300 Frysbox

Denna Cylinda FB1300 Frysbox är den perfekta modellen när du inte vill kompromissa med vare sig kvalitet eller pris. Frysen har utsetts till allra bäst i test då den har fina egenskaper och gör det du förväntar dig av en bra frysbox. Den har ett avancerat LowFrost-system och tål att stå i temperaturer på ner till minus 18 grader. På så sätt kan du säkerställa att maten hålls kall i frysen, även när du lägger i nya produkter, då systemet avser att minska frostbildning i frysen.

Med denna Cylinda FB1300 Frysbox får du också en frysbox med en stor kapacitet på runt 300 liter, vilket gör att du får plats med mycket mat. Medan maten hålls kall behöver du inte oroa dig för att du störs av något brummande ljud eller liknande, då den har en ljudnivå på endast 40 dB (A). Vidare kan du enkelt och smidigt flytta på den på ett sätt som är skonsamt för dig, din rygg och golvet den står på, då frysboxen har smarta hjul på undersidan.

Praktisk frysbox med smart förvaring

En av de stora fördelarna med att investera i denna frysen, Cylinda FB1300 Frysbox, är att den är utvecklad på ett sätt så att allting du gör med den ska vara så enkelt som möjligt. Detta illustreras exempelvis av att den har LED-belysning. Dess starka LED-belysning ger dig bästa möjliga översikt över det du har i din frysbox. På tal om översikt och att hålla koll – har du inte möjlighet att alltid hålla ett öga på din frysbox och vem som går och nallar saker ur den har Cylinda utrustat den med ett smart lås. Detta kan även hjälpa till så att man inte råkar äta 20 glassar per dag!

För ytterligare ordning, utöver den som säkerställs med bra belysning, ingår i köpet av denna modell från Cylinda tre trådkorgar. På så sätt kan du smidigt organisera och kategorisera din frysta mat, så det är ett bra val för pedanter som vill se till att maten ska frysas på bästa, mest systematiska sätt. Då har var sak sin plats, och köper du stora mängder av någon/några matvaror, kan de separeras från övriga matvaror. Så köper du denna frysen, Cylinda FB1300 Frysbox, kan du vara säker på att du blir nöjd, också då det är en prisvärd frysbox – som på goda grunder är bäst i test!

Produktdetaljer

 • Höjd: 86 cm
 • Djup: 67,5 cm
 • Bredd: 110 cm
 • Vikt: 44,5 kg
 • Färg: Vit
 • Frysboxens kapacitet: 298 liter
 • Infrysningskapacitet: 15 kg per dag
 • Ljudnivå: 40 dB (A)
 • Energiklass: F
Det vi liker:
 • Stor kapacitet på 298 l. ger mer plats för mycket mat
 • Utvecklad med LowFrost-system, vilket minskar frostbildningen med upp till 80 procent
 • I köpet ingår 3 trådkorgar för smart sortering samt LED-belysning
 • Prisvärd frysbox som säljs till ett bra pris

Electrolux LCB3LF38W0 Frysbox – Den bästa frysboxen med hög kapacitet

Det lönar sig att investera i denna frysen från Electrolux, eftersom den har stor kapacitet och är funktionell i drift men samtidigt är prisvärd och säljs till ett plånboksvänligt pris. Electrolux LCB3LF38W0 Frysbox har utvecklats med en LowFrost-teknik så att dina matvaror som är i frysen hålls frysta optimalt, och så bidrar tekniken på bästa sätt till bättre prestanda och mindre underhåll. 

Därför ska du välja Electrolux LCB3LF38W0 Frysbox

Om du vägrar att kompromissa med din nya frysbox och vill att den ska ha de bästa teknikerna och den bästa kapaciteten, då rekommenderar vi att du tittar närmare på den här modellen från Electrolux. Vi har valt att ta med Electrolux LCB3LF38W0 Frysbox bland de frysar på marknaden som är bäst i test, då det sammantaget är en bra investering som du med fördel kan ha stående i hemmet. Den sticker framför allt ut på att det är en stor frysbox som klarar av att frysa mycket mat!

Electrolux LCB3LF38W0 Frysbox är smart utvecklad med en effektiv inverterkompressor så att du ska kunna frysa in matvaror på bästa sätt. Denna inverterkompressor håller temperaturerna stabila med lägre energiförbrukning och lägre ljudnivåer. Jämfört med standardkompressorer anpassar den ständigt sin effekt och hastighet för högre effektivitet. Kompressorn har hela 5 års garanti, vilket innebär att du kan vara säker på att du får glädje av frysboxen från Electrolux i många år.

Stor frysbox 300 liter

Dessutom har denna Electrolux LCB3LF38W0 Frysbox ett LowFrost-system som hjälper till att avfrosta frysen på minimal tid, så att du alltid har full kapacitet – vilket också är hela 371 liter. Så det finns gott om utrymme att frysa in och hålla matvaror kalla i frysen för ett större hushåll. Vidare har Electrolux LCB3LF38W0 Frysbox en infrysningskapacitet på hela 25 kg per dygn, vilket är perfekt när stora mängder ska frysas. Man kan säga att kapacitetsmässigt får frysboxen, både i sig själv och i jämförelse med andra frysar, fem av fem stjärnor, vilken är en fin indikation på den höga kvalitet som modellen lyckas hålla. Förutom dess LowFrost-system finns det ett inbyggt avlopp för avfrostning, vilket gör det lätt för vattnet att rinna ut, vilket i sin tur säkerställer en enklare och snabbare avfrostning. Electrolux har helt klart tänkt på allt i utvecklingen av denna frysen!

Du kan enkelt ställa in den här frysen efter eget tycke, eftersom den är utrustad med en LCD-skärm som kontrollpanel. Den har också ett visuellt och ljudbaserat larm som meddelar dig om temperaturen i frysen är för hög. Du hittar enkelt den mat du behöver eftersom frysboxen har integrerat ljus – även i botten. 

Totalt har den en årlig förbrukning på cirka 318 kWh. Det är också möjligt för dig att låsa frysen med en nyckel. På det här sättet kan du se till att dina barn eller gäster inte länsar din frysbox utan tillstånd. Modellen är på flera grunder alltså ett bra val – kanske ett av de bästa då du vill ha fina funktioner och stor kapacitet.

Produktdetaljer

 • Höjd: 84,5 cm
 • Djup: 70 cm
 • Bredd: 130 cm
 • Vikt: 48,3 kg
 • Färg: Vit
 • Frysboxens kapacitet: 371 liter
 • Infrysningskapacitet: 25 kg per dag
 • Ljudnivå: 45 dB (A)
 • Energiklass: F
Det vi liker:
 • Snygg frysbox med stor kapacitet och ett integrerat korgsystem
 • Användarvänlig LCD-kontrollpanel gör det enkelt att ställa in frysen på dina behov
 • En hög kapacitet på hela 371 liter
 • Håller kallt i upp till 40 timmar vid strömavbrott

Blomberg FRM1961 Frysbox – Bra diskret frysbox

Du kommer inte att bli störd av denna frysboxen från Blomberg, eftersom den bara har en ljudnivå på 40 dB (A). Den är alltså riktigt tyst, så det spelar ingen roll om du har den stående inne i huset eller utanför. Modellen kan dock lätt stå ute, eftersom den klarar temperaturer ner till minus 15 grader. Det är därför den bästa frysboxen, eller en av dem, för dig med ett stort garage eller liknande.

Därför ska du välja Blomberg FRM1961 Frysbox

Letar du efter en frysbox som inte avger för mycket ljud eller på något sätt är störande? En som på bästa sätt smälter in i omgivningen både ljudmässigt och i sin design? Om så är fallet, kan denna frysen från Blomberg sägas vara den bästa frysboxen. Modellen har en ljudnivå på 40 dB (A), vilket förmodligen är en av marknadens tystaste frysar av god kvalitet. Med denna låga ljudnivå kommer du inte att känna att din frysbox stör dig – oavsett var du har den i hemmet. 

Du behöver inte ens ha den här frysboxen stående inomhus, eftersom den har utvecklats med en särskilt robust konstruktion. Detta innebär att den tål en temperatur på ner till minus 15 grader. Så om du hellre vill ha modellen stående i källaren eller ute i garaget, kan du enkelt göra det. Du bör dock fortfarande se till att den totala temperaturen i rummet inte sjunker under minus 15 grader, eftersom produkten annars kan skadas. Den temperatur som din frysbox är omgiven av bör helst inte heller gå över 32 grader.

Snygg frysbox med bra kapacitet att frysa in mycket

Med denna frysboxen kan du på bästa sätt frysa alla dina matvaror du vill, tack vare att den är så rymlig och har en kapacitet på runt 300 l. – närmare bestämt 298 l. Här finns alltså bästa möjliga förutsättningar för att du ska frysa all den mat du vill.

Utöver att vara diskret ljudmässigt, är denna frysboxen även diskret när det kommer till sin design, då den på bästa sätt kan gå ihop med omgivningen. Den är utvecklad i vitt med silvriga detaljer. När det kommer till mått är den storleksmässigt i linje med dess kapacitet, och tar alltså lite plats – men “produktiv plats”. Sammantaget är detta ett bra val av frysbox, kanske ett av de bästa om du vill ha en diskret variant, och helt klart en av marknadens bästa frysboxar, bäst i test på sitt sätt!

Produktdetaljer

 • Höjd: 86 cm
 • Djup: 67,5 cm
 • Bredd: 115 cm
 • Vikt: 44,5 kg
 • Färg: Vit
 • Frysboxens kapacitet: 298 liter
 • Ljudnivå: 40 dB (A)
 • Energiklass: F
Det vi liker:
 • Utvecklad med en ljudnivå på bara 40 dB (A), så du är garanterad en tyst modell
 • Möjlighet att placera frysboxen ute, eftersom den kan hantera låga temperaturer
 • Diskret design i vitt med silvriga detaljer
 • Rymlig frysbox med en optimal kapacitet på nästan 300 liter

Scandomestic SB100 Frysbox – En prisvärd frysbox

En ny frysbox behöver inte nödvändigtvis kosta en förmögenhet, vilket den här modellen från Scandomestic är ett bra bevis på. Modellen säljs till ett relativt billigt pris, men räknas fortfarande som en bra frysbox som är värt investeringen. Den har fått bra recensioner hos återförsäljaren och modellen är rymlig med en grym infrysningskapacitet, så du får här en av de modeller som är bäst i test, särskilt av billiga frysar.

Därför ska du välja en Scandomestic SB100 Frysbox

Även om du inte har den största budgeten för att köpa en ny frysbox för kan du ändå få en riktigt bra frys hem som kan klassas som bäst i test. Du kan t.ex. med fördel titta närmare på den här modellen från Scandomestic, som är en prisvärd frysbox. Det finns dock ingen anledning att känna att du måste kompromissa med kvaliteten på din nya frysbox helt enkelt för att den inte kostar dig så mycket som vissa av testets andra frysboxar.

Som vi återkommer till nedan är det en kompakt och smidig frysbox med som inte är lika rymlig och har mindre kapacitet än testets andra modeller. Att det är en jämförelsevis liten frysbox kan vara en fördel om du har begränsat med utrymme för förvaring, då denna frysen naturligtvis tar upp mindre plats. Dessutom är den designad på bästa sätt som en upprätt modell, vilket gör att den inte tar upp lika mycket utrymme på golvet som andra frysboxar. Det gör att den ser slimmad och smidig ut. 

En av marknadens billiga frysboxar som är kompakt

Innan du kastar dig över den här modellen ska du vara medveten om att den inte har den största kapaciteten. Totalt finns det utrymme för strax under 100 liter innehåll i denna kompakta modell, vilket innebär att du inte kan lagra alltför stora mängder mat. Men om du fortfarande bara är ett litet hushåll, borde det finnas gott om plats för dina matvaror – även om du handlar för längre perioder i taget.

En annan fördel med modellen är att den har en låg ljudnivå på 41 dB (A), vilket garanterar att den inte stör oavsett var du har den stående i hemmet. Den kan således enkelt stå i en entré utan att den hörs i vardagsrummet eller vilket rum som nu gränsar till hallen. Enheten fungerar också i rumstemperatur mellan 10 och 43 grader och har en fryskapacitet på 4,5 kg per dygn. Så när du ska köpa frysbox och vill ha en liten och smidig variant är denna frys från Scandomestic, omdöme i toppklass på flera sätt, ett bra val för dig!

Produktdetaljer

 • Höjd: 84,5 cm
 • Djup: 56 cm
 • Bredd: 56,8 cm
 • Vikt: 31 kg
 • Färg: Vit
 • Frysboxens kapacitet: 98 liter
 • Infrysningskapacitet: 4,5 kg per dag
 • Ljudnivå: 41 dB (A)
 • Energiklass: F
Det vi liker:
 • Säljs till ett relativt billigt pris så att du inte behöver ha den största budgeten för att ha råd med denna
 • Den låga ljudnivån på 41 dB (A) säkerställer en tyst frysbox
 • Kompakt storlek som är rymlig nog för mindre hushåll
 • Avlång och upprätt design, vilket kan vara platsbesparande

Bauknecht GT270A2+ Frysbox – En miljövänlig frysbox

Denna frysen är mer miljövänlig än de andra varianterna som vi hittills har granskat i vårt tester. Detta beror på att modellen tillhör energiklass A ++, så den är ännu mer energibesparande och därmed också mer miljövänlig än de andra varianterna. Produkten har också en bra kapacitet på 252 liter, så det är på goda grunder denna frys finns med bland de frysboxar som är bäst i test!

Därför ska du välja Bauknecht GT270A2+ Frysbox

Om du känner vill optimera din energiförbrukning hemma och hålla den låg, bör du investera i denna variant från Bauknecht då detta är en miljövänlig frysbox – helt klart en av de bästa på marknaden i det avseendet. Produkten tillhör energiklass A ++ och är därför en särskilt energibesparande modell. Den har en årlig energiförbrukning på 195 kWh. Detta är i sig lågt, men en ännu mer imponerande prestation med tanke på att frysboxen har en kapacitet på så mycket som 252 liter. 

Denna storlek gör att du kan förvara tillräckligt med matvaror för ett hushåll på 4 till 5 personer, utan att du behöver känna att du saknar plats. Fryskapaciteten för denna modell ligger på 13,5 l. per dag, vilket ger dig en bra möjlighet att frysa mat snabbt, även om du köper mycket. På så sätt behöver du inte handla varje dag.

Frysbox med energiklass A ++ och låg ljudnivå

Denna frysen har, precis som flera av de andra modellerna i detta test av frysboxar, tilldelats fyra stjärnor i frysförmåga, vilket indikerar att frysboxen har en av marknadens bästa förmågor att frysa. Detta gör att du kan använda både din frys för snabb nedfrysning och för mer långvarig lagring. Sammantaget ett riktigt bra köp!

Denna modell jobbar med en ljudnivå på 42 dB (A), vilket innebär att det är en frysbox med låg ljudnivå. Detta är en klar fördel, eftersom du då kan placera din frys precis där du vill – utan att behöva tänka för mycket på om bullret kommer att vara irriterande på lång sikt. Du bör dock vara medveten om att den här frysen endast kan placeras i rum med en temperatur mellan 10 och 43 grader, så du kan inte ställa frysboxen där dess omgivande temperatur ligger på minus. Så du måste se till att rummet frysen står i inte blir för kallt på vintern eller för varmt under sommaren. Sammantaget kan man dock ändå klassa frysen som bäst i test, med fin förmåga att frysa in dina matvaror, både ur ett helhetsperspektiv och per dygn – inte minst tack vare dess fina klassificering som energiklass A ++.

Produktdetaljer

 • Höjd: 91,6 cm
 • Djup: 69,8 cm
 • Bredd: 101 cm
 • Vikt: 39,4 kg
 • Färg: Vit
 • Fryskapacitet: 252 liter
 • Fryskapacitet: 13,5 kg per dag
 • Ljudnivå: 42 dB (A)
 • Energiklass: A ++
Det vi liker:
 • Miljövänlig frysbox med energimärkning A ++ och låg energiförbrukning
 • Utvecklad för att ha låg ljudnivå så att den inte stör
 • Optimal kapacitet för en familj på 4 till 5 personer
 • Tilldelats fyra stjärnor i frysförmåga

Guide till att köpa en frysbox

Du har hittills i detta test kunnat läsa mycket om de frysboxarna på marknaden som är bäst i test. I avsnitten nedan fokuserar vi dock på hur du ska välja rätt frysbox och hur du underhåller din nya frysbox för bästa möjliga behållning när du ska frysa in dina matvaror. Du kan därför läsa med fördel om du vill bli klokare på dessa aspekter kopplat till att köpa och äga en frys.

Energimärkningen på din frysbox

Det är oerhört viktigt att du håller koll på vilken energiklass din frysbox tillhör när du letar efter en ny modell. Detta beror på att en frysbox ofta är på och jobbar 24 timmar om dygnet, året runt. Den är därför konsekvent användare av el, varför det naturligtvis är att föredra att den använder så lite el som möjligt.

Vi rekommenderar därför att du investerar i en frys med en energimärkning på minst A + när du försöker hitta den bästa varianten för dig. A ++ eller A +++ är naturligtvis bättre lösningar än A +, eftersom de är ännu mer energieffektiva, men A + kan gå om du inte har den största budgeten för att köpa en frysbox. De flesta modeller blir mycket dyrare när de har en hög energimärkning, eftersom de är gjorda av andra material och har en annan typ av isolering. Å andra sidan finns det mycket pengar att spara på lång sikt om du väljer en frysbox med en hög energimärkning, eftersom det kostar mindre att ha den ståendes per år.

Ska jag välja en frysbox eller vanlig frys?

Det är helt upp till dig om du föredrar en frysbox, ibland även kallat frysskåp, eller en vanlig frys. Båda är bra köp om du behöver mer utrymme för frysta livsmedel än du får i ett kylskåp. Det finns dock fördelar och nackdelar med båda. T.ex. är en frysbox, eller frysskåp, den bästa för frysta varor i olika storlekar och i alla former, eftersom frysboxar i allmänhet har en stor kapacitet jämfört med andra frysar och inte har lådor i vilka maten måste kunna ligga. Nackdelen med en frysbox är att den tar mycket plats – ofta mer än en vanlig frys på grund av den bredare basen, så du måste vara villig att lägga lite utrymme i ditt hem om du väljer en frysbox.

Självklart tar en vanlig frys också mycket utrymme, men fortfarande i allmänhet mindre plats än en frysbox, eftersom designen är smalare och högre. Du kan också bättre organisera dina inköp i en vanlig frys eftersom den är uppbyggd med lådor. Dessutom har en vanlig frys ofta belysning, medan det inte är säkert att en frysbox har belysning. Det finns dock i allmänhet mindre utrymme i en vanlig frys än i en frysbox.

Valet mellan de två typerna av frysar beror således på dina behov. Om du har plats för en frysbox och ofta köper stora frysta föremål som inte passar i lådor, är en frysbox att föredra. Kom ihåg att du kan få denna i många storlekar. Om du däremot behöver spara lite utrymme men ändå behöver gott om plats för dina varor, eller om du bara föredrar att allt ligger i separata lådor, är en vanlig frys det bästa valet för dig.

Kombinerad kyl-frys är perfekt för dig med platsbrist

Om du lider av platsbrist i hemmet är ingen av ovanstående varianter en bra lösning för dig. Åtminstone inte om du inte är villig att bara ha ett litet kylskåp hemma. Istället rekommenderar vi att du investerar i en kombinerad kyl-frys där du har möjlighet att lagra både frysta och vanliga matvaror. Du har antagligen mindre utrymme att använda i din frys, men i gengäld behöver du bara hitta plats för en vitvara.

Du kan läsa om de bästa kylskåpen i vårt test av kylskåp här.

Avfrostning av frysboxen

Du bör se till att avfrosta en eller två gånger om året för att underhålla din frysbox på bästa sätt. Avfrostning av frysboxen säkerställer att det finns plats för maten och att apparaten inte använder onödigt mycket kraft för att frysa maten. Lyckligtvis är det inte svårt att avfrosta, men det kräver att du placerar maten någon annanstans under tiden så att den inte tinar under processen.

Så här avfrostar du din frysbox – steg för steg:

 • Det första steget i en avfrostning är att stänga av frysen genom att stänga av strömbrytaren eller koppla ur den
 • Ta sedan bort all mat från boxen, liksom korgar eller andra tillbehör.
 • Nästa steg beror på lite på vilken typ av frysbox du har. Vissa modeller har en bottenplugg monterad som kan leda det tinade vattnet ut ur maskinen och ner i ett avlopp. Om din produkt har en bottenplugg, skruva nu loss den så att vattnet kan rinna igenom. Om du inte har en bottenpropp kan du eventuellt lägga några handdukar i frysen, som kan suga upp överflödigt vatten.
 • Du ska sedan lämna locket öppet så att all is/frost smälter. Om det är mycket frost i boxen kan det ta lite tid.
 • När all is har tinat kan du rengöra frysens insida och torka av alla ytor med en trasa.
 • Nu är du redo att sätta korgar och andra tillbehör på plats igen
 • Stäng sedan locket på frysboxen och sätt på den igen.
 • Vänta tills frysen har nått en låg temperatur innan du lägger tillbaka maten i frysen.

Investera i en frysbox med LowFrost-funktion

Om du vill göra underhållet av din frysbox så enkelt som möjligt för dig själv, kan du alltid prioritera en frysbox med ett inbyggt LowFrost-system eller en liknande funktion. Sådana funktioner och system hjälper till att minska frostbildningen, vilket garanterar en snabbare avfrostning – och resulterar i att du inte behöver göra en avfrostning lika ofta.

Hur detta test av frysboxar har utförts

I det här testet har vi försökt vägleda dig till de bästa frysboxarna på marknaden, de som är bäst i test, så att du snabbt kan hitta rätt frys för dig. Så att det ska finnas något för alla har vi försökt samla in ett antal olika frysboxar. Av den anledningen kommer du antagligen också att upptäcka att vissa modeller passar dina behov och önskemål bättre än andra.

Det har krävt en hel del forskning för att hitta rätt produkter för detta test av frysboxar (2021). Vi har inte bara granskat marknaden med hjälp av andra test, inklusive det danska konsumentrådet Tænks och Råd & Röns tester, och expertutlåtanden, utan också baserat på vad konsumenter har haft att säga om de olika sorterna. Så vi har också letat efter bra recensioner av olika produkter. När allt kommer omkring är det konsumenterna som har den bästa uppfattningen om hur en produkt fungerar i vardagen.

FAQ

Vilka frysboxar är bäst i test?

I detta test har vi utsett Cylinda FB1300 Frysbox till bäst i test. Modellen passar de flesta behov, men du kan givetvis även läsa mer om en av de andra modellerna som är de bästa på marknaden på sina sätt, och se ifall de passar dig bättre.

Vilken är den största fördelen med att investera i en frysbox?

Du bör investera i en frysbox om du ofta känner att du saknar plats för dina frysta varor. Produkten har gott om plats och låter dig förvara både stora och små matvaror.

Hur avfrostar jag en frysbox?

Var noga med att ta bort all mat från frysen och stäng av den för att tina upp den. Lämna den sedan med locket öppet tills all is/frost har tinat. Sedan kan du rengöra den och sätta på den igen.