author img

Content Specialist

KONTAKT

Alle indlæg af Emilie Klement Gaarde

image
Emilie Klement Gaarde 04. mar, 2021

Test solkräm – se de bästa solkrämerna på marknaden just nu

I detta solkräm-test har vi valt ut de 8 bästa solkrämerna på marknaden just nu. De varierar både i solskyddsfaktor och deras egenskaper. Vi har utsett Evy Sunscreen Mousse SPF 30 till bäst i test, eftersom den ger ett högklassigt skydd för all typ av hud, även känslig, och är 100% vegansk. Det är bara att du bläddrar igenom resten av artikeln för att få kolla på andra produkter i detta test – så att du kan hitta den bästa solkrämen för dig.

 

image
Emilie Klement Gaarde 04. mar, 2021

Termos test

Vi har kommit fram till vilka som är de 5 bästa termosarna på marknaden genom att gå igenom olika tester och recensioner, vilka detta termostest baseras på. Så för dig är det bara att läsa igenom testet för att hitta den bästa termosen för just dig. Vi har utsett Eva Solo Cool Termos till bäst i test, eftersom att den håller temperaturen på din dryck i många timmar och är 100% tät.

 

image
Emilie Klement Gaarde 22. feb, 2021

Tefal Actifry – test

I den här artikeln tittar vi på olika maskiner. Vi har valt de 6 bästa av actifryers i detta test och valt OBH:s Actifry Genius 2 in 1 XL fritös som den bästa i testet. Den har alla nödvändiga funktioner och delar som en bra airfryer bör innehålla.

image
Emilie Klement Gaarde 03. mar, 2021

Sodastream – Bäst i Test

I den här artikeln fokuserar vi på Sodastreams, alltså kolsyremaskiner, och vi har granskat marknaden och hittat dess 5 Sodastreams som är bäst i test, där alla har hyllats av experter och konsumenter. Vi har utsett SodaStream Genesis till allra bäst i test, som till och med finns som Megapack, så att du snabbt kan komma igång med att göra egen läsk och kolsyrat vatten.

image
Emilie Klement Gaarde 03. mar, 2021

Ogräsbrännare bäst i test – Se de 8 ogräsbrännare som är bäst i test

I den här artikeln fokuserar vi på ogräsbrännare. Vi har granskat marknaden och valt ut de 8 bästa ogräsbrännarna. Vi har utsett den elektriska ogräsbrännaren Hozelock Green Power XL till bäst i test, eftersom att den är effektiv och tar bort ogräset 5 gånger snabbare tack vare den extra stora värmeskölden.

image
Emilie Klement Gaarde 25. feb, 2021

Elvisp test

I denna artikel kommer vi titta närmare på elvispar och vi har valt ut de 6 bästa elvisparna på marknaden just nu i detta elvisptest. Den bästa elvispen är Bosch MFQ4020, eftersom den kan göra exakt vad en bra elvisp ska kunna göra, nämligen att kunna vispa allt från den lätta äggvitan till att knåda den tunga bröddegen.

 

image
Emilie Klement Gaarde 25. jan, 2021

Dashcam – test

I den här artikeln tittar vi på dashcams och vi har valt de 10 bästa av dashcams på marknaden just nu. Den bästa dashcamen tycker vi är Garmins Dash Cam Mini, eftersom den har en riktigt praktisk storlek samt bra och användbara funktioner.

Om den inte faller dig i smaken har vi samlat andra utmärkta dashcams i vårt dashcam-test, där alla varierar i funktioner och pris.

image
Emilie Klement Gaarde 23. feb, 2021

Bordssåg

I detta test fokuserar vi på bordssågar, så om du saknar ett sådant verktyg har du kommit till rätt ställe. I vårt bordssåg-test hittar du de 7 bästa av bordssågar på marknaden. Vi har utsett Makita Bordssåg 1500W MLT100NX till den bästa bordssågen eftersom att den är tillverkad i riktigt hög kvalitet och har alla de mest användbara funktionerna som en bra bordssåg borde ha.

image
Emilie Klement Gaarde 25. feb, 2021

Babyvakt test

I detta babyvakttest tittar vi på babyvakter, där vi har valt de 11 bästa babyvakterna på marknaden just nu. Utbudet varierar mycket när det gäller funktioner, pris och typ av babyvakt, då vissa fungerar som sensorplattor eller walkie-talkies och andra som en övervakningskamera. Vi har utsett Neonates BC-6500D till det bästa babyvakten eftersom den har alla de nödvändigaste funktionerna och en otroligt bra kvalitet på alla sätt.

image
Emilie Klement Gaarde 08. mar, 2021

Air Purifier Test – Se de 6 bästa luftrenarna

I detta test har vi luftrenare i fokus, där vi har valt ut de 6 bästa luftrenarna på marknaden just nu. Luftrenarna varierar i funktion, storlek, pris och täckningsområde samt i pris. Vi har utsett Blueair Classic 405 luftrenare till bäst i test eftersom att den har hög kapacitet och smidighet. Om du letar efter något annat har vi inkluderat 5 andra grymma modeller.

 

image
Emilie Klement Gaarde 07. mar, 2021

Läs om de 8 mjölkskummare som är bäst i test, i detta test för mjölkskummare. Vi har utsett Bodum Latteo manuell mjölkskummare till bäst i test, eftersom den ger ett perfekt skum, har stor kapacitet och är lätt att rengöra. Är du mer intresserad av en elektrisk eller annan typ av manuell mjölkskummare, så läs då vidare för att se resten av de som vi har valt ut som de bästa mjölkskummarna.