author img

Ekspertanmelder

KONTAKT

Alle indlæg af Rikke Vestergaard

image
Rikke Vestergaard 21. mar, 2021

Test av skäggtrimmers

I detta test av skäggtrimmers har vi utsett Philips BT7500/15 BeardTrimmer Series 7000 till bäst i test. Detta baseras på dess många funktioner som har stora fördelar både i vardagen och när du är iväg och reser, och även gör att den passar många personer samt säljs till ett överkomligt pris. Denna trimmer följs dock tätt av ett antal andra av skäggtrimmers på marknaden som är bäst i test på sina egna sätt, så det är fullt möjligt att den bästa skäggtrimmern för dig är någon av de andra modellerna

image
Rikke Vestergaard 08. apr, 2021

Test av äggkokare

I detta äggkokartest har vi utsett Severin 3134 Egg Cooker till bäst i test. Det vinner på sin enkelhet och funktionalitet, vilket gör den till den perfekta hjälpredan när du ska koka ägg hemma. Äggkokaren får dock stor konkurrens av flera andra äggkokare på marknaden, som på sina sätt är bäst i test och du kan läsa mer om i testet. Så läs vidare och hitta den perfekta äggkokaren för dina behov!

image
Rikke Vestergaard 21. mar, 2021

Hårtrimmer test

I detta test av hårtrimmers har vi utsett Philips Do It Yourself QC5580/32 Hårtrimmer till bäst i test. Just denna hårtrimmer vinner på sin unika design som gör att du kan använda den enkelt och bekvämt, samt tack vare dess höga användarvänlighet och enkla underhåll. Modellen följs dock tätt av ett antal andra hårtrimmers på marknaden som också är bäst i test på sina egna sätt, så du kan bara välja bland de bästa modellerna i detta test.