author img

Head of Content

KONTAKT

Alle indlæg af Frederikke Thuesen Jensen

image
Frederikke Thuesen Jensen 20. mar, 2021

Vattenkokare test – Här är de 10 bästa

Behöver du en ny vattenkokare, men har svårt att hitta den perfekta till ditt kök? Då kan du i detta test av vattenkokare läsa om 10 olika vattenkokare som alla sticker ut på sitt eget sätt.

image
Frederikke Thuesen Jensen 20. mar, 2021

Test av stekpannor – den ultimata guiden till de marknadens bästa stekpannor

I detta test har vi granskat 6 av marknadens bästa stekpannor i olika material. Vi har utsett Scanpan CTX Stekpanna till bäst i test, inte minst eftersom att den har en bra värmefördelning, men du kan läsa artikeln och hitta den stekpanna som passar dig och ditt kök bäst. 

image
Frederikke Thuesen Jensen 02. apr, 2021

Stavmixer test 2021

image
Frederikke Thuesen Jensen 15. mar, 2021

Sous vide test

Du är säkert bekant med sous vide då det har funnits länge, men de senaste åren har det ökat i popularitet, och kanske överväger du också att investera i en sous vide? I detta test av sous vide går vi igenom de 9 bästa sous vide-maskinerna, ja, de som vi har utsett till bäst i test, så att du, när du ska köpa sous vide, kan välja den bästa modellen för dig.

image
Frederikke Thuesen Jensen 08. apr, 2021

Riskokare test (2021) → Guide till marknadens 7 bästa riskokare

image
Frederikke Thuesen Jensen 21. mar, 2021

Projektor test

I detta test har vi granskat 5 av de bästa projektorerna på marknaden. Vi har utsett Epson EH TW7400 Projektor till bäst i test eftersom den har en kvalitet med upplösning i 4K som ger dig den allra bästa upplevelsen, men det finns också flera olika projektorer, så läs artikeln och hitta den bästa för dig.

image
Frederikke Thuesen Jensen 21. mar, 2021

Korslaser test

I detta test av krysslaser jämför vi 4 av de bästa modellerna på marknaden som kan hjälpa dig med ditt nästa “gör det själv”-projekt och guidar dig till de vi har utsett till bäst i test. När du letar efter din nästa – eller första – krysslaser ska du undersöka modellens mätnoggrannhet, arbetsområde och ett antal andra saker som du kan läsa mer om i artikeln – allt för att du ska få ut bästa möjliga av ditt köp.

 

image
Frederikke Thuesen Jensen 17. dec, 2020

En riktigt god svensk jul 2021 – Presenterat i siffror: