author img

Senior Content Specialist

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

KONTAKT

Alle indlæg af Amanda Lee Edelstein

image
Amanda Lee Edelstein 04. nov, 2020

Wifi-förstärkare test (2021) → 10 bäst i test Wifi förstärkare

image
Amanda Lee Edelstein 03. nov, 2020

Vinkyl Test (2021) – 7 bästa vinkylen i test!

image
Amanda Lee Edelstein 22. apr, 2021

Vakuumförpackare

image
Amanda Lee Edelstein 04. mar, 2021

Våffeljärn Test

I denna artikel du kan läsa om de 10 våffeljärnen på marknaden som är bäst i test. I detta test av våffeljärn har vi utsett Wilfa Double Waffle Iron WAD-518M till bäst i test, eftersom det är ett riktigt bra våffeljärn som utmärker sig på testets parametrar: funktionalitet, design och pris. De andra produkterna på listan är dock också mycket bra våffeljärn som är värda sin investering, så i detta test finns det gott om möjligheter för dig att hitta det bästa våffeljärnet för dig.

 

image
Amanda Lee Edelstein 08. nov, 2020

Väderstation test

image
Amanda Lee Edelstein 08. nov, 2020

Tvättmaskin test

image
Amanda Lee Edelstein 18. mar, 2021

Torktumlare test

image
Amanda Lee Edelstein 02. maj, 2021

Test av vertikalskärare

I den här artikeln fokuserar vi på den fantastiska trädgårdsmaskinen vertikalskäraren, och vi har här samlat de 5 vertikalskärare det finns på marknaden just nu som är bäst. Maskinerna varierar väldigt mycket i deras egenskaper, storlek och pris, så på så sätt hittar du enkelt den vertikalskärare som bäst passar din trädgård, dina behov och din budget.

image
Amanda Lee Edelstein 21. mar, 2021

Test av trådlösa hörlurar

I detta test av trådlösa hörlurar har vi fokuserat på alla typer av trådlösa hörlurar, så du hittar både in ear-, on ear- och around ear-hörlurar i detta test. Vi har utsett Bose QuietComfort 35 II hörlurar med mikrofon till bäst i test, eftersom de utmärker sig i testets parametrar design och konstruktion, batteritid, pris och inbyggd teknik.

image
Amanda Lee Edelstein 02. mar, 2021

Test av torkugnar

I detta test av torkugnar får du vårt bud på de 7 bästa modellerna på marknaden. Vi har utsett OBH Nordica Svamptork och Frukttork till bäst i test, eftersom den utmärker sig på testets parametrar: konstruktion, pris och funktionalitet. De utvalda modellerna skiljer sig dock åt i storlek och konstruktion, så det kan lika gärna vara så att en av de andra torkugnarna är bäst för dig.

image
Amanda Lee Edelstein 18. mar, 2021

Test av termoskannor – Håll ditt innehåll varmt eller kallt med marknadens bästa termoskannor

image
Amanda Lee Edelstein 02. mar, 2021

Test av inbyggnadsugnar

I detta test av inbyggnadsugnar har vi samlat de 10 bästa inbyggnadsugnarna på marknaden på ett ställe. Vi har utsett Siemens iQ700 HB672GBS1S Inbyggnadsugn till bäst i test, eftersom den lever upp till alla förväntningar och har presterat bra resultat på testets parametrar: funktionalitet, design och pris.

image
Amanda Lee Edelstein 18. mar, 2021

Test av blodtrycksmätare – 5 bra enheter för korrekt blodtrycksmätning

image
Amanda Lee Edelstein 24. jan, 2021

Symaskin – test

image
Amanda Lee Edelstein 15. apr, 2021

Strykjärn test

Om du vill hitta det bästa strykjärnet har du helt klart kommit till rätt plats, då vi i detta test av strykjärn har samlat de bästa modellerna på ett ställe. Alla strykjärn är värda pengarna, eftersom de är effektiva i drift och har ett antal bra funktioner som underlättar strykningen för dig. Vi har utsett Philips Azur GC4563 Ångstrykjärn till bäst i test, så det kan du välja om du vill ha det absolut bästa strykjärnet som lever upp till alla förväntningar.

image
Amanda Lee Edelstein 06. maj, 2021

Sticksåg test

I detta test av sticksågar kommer vi att guida dig att välja rätt sticksåg för dina behov. Vi har tagit med 6 av marknadens bästa sticksågar, så att du fritt kan välja en av modellerna nedan som din nya maskin. Om du känner dig lite vilsen kring vilken modell du ska välja, i denna djungel av sticksågar, kan du med fördel gå till vår testvinnare från Bosch: GST 18V LI Solo.

image
Amanda Lee Edelstein 18. mar, 2021

Stegetermometer test

image
Amanda Lee Edelstein 03. nov, 2020

Soundbar test → Se de 12 bästa soundbarsen och få hjälp med valet (2021)

image
Amanda Lee Edelstein 25. feb, 2021

Smörgåsgrill – 8 funktionella smörgåsgrillar

Du har kommit till rätt ställe om du letar efter en smörgåsgrill, eftersom vi i detta smörgåsgrilltest leder dig till de 8 smörgåsgrillar som har utsetts till bäst i test. Vi har utsett Krups Grcic FDK452 smörgåsgrill som vår testvinnare, eftersom modellen kan användas för många livsmedel och brödtyper. Dessutom har den en bra design och säljs till ett plånboksvänligt pris.

 

image
Amanda Lee Edelstein 07. mar, 2021

Smoothie blender test – 11 effektiva blenders för smoothies

I detta smoothie blender test kan du läsa om de 12 smoothie blenders på marknaden som är bäst i test. Modellerna skiljer sig åt när det kommer till funktioner, kapacitet och utseende, men de är alla värda investeringen i hur de alla är effektiva i drift och ger dig en riktigt god smoothie på nolltid. Vi har utsett NutriBullet RX 1700W blender till allra bäst i test, eftersom att den utmärker sig på testets parametrar: funktionalitet, effektivitet, utseende och pris.

image
Amanda Lee Edelstein 08. mar, 2021

Slow juicer test 2021

I detta test av slow juicers har vi samlat marknadens 8 bästa slow juicers så att du lättare kan hitta den bästa modellen för dig. Vi har utsett Witt by Kuvings C9600 S Slow Juicer till bäst i test, eftersom att den utmärker sig på testets parametrarna: effektivitet, funktionalitet, rengöring och utseende.

image
Amanda Lee Edelstein 08. mar, 2021

Slow cooker test

I detta slow cooker-test kan du läsa om de 8 bästa slow cookers på marknaden. Vi har utsett Electrolux ESC7400 Slow Cooker till bäst i test, eftersom att den har många inställningsalternativ, stor kapacitet och säljs till ett plånboksvänligt pris.

image
Amanda Lee Edelstein 04. nov, 2020

Skrivare Test (2021) – 14 bästa skrivare i test!

I den här artikeln har vi tittat på utbudet av skrivare och hittat de 14 bästa skrivarna på marknaden till ett bra pris. Vi har utsett Epson EcoTank ET-7700 multifunktionsskrivare till den bästa skrivaren tack vare dess allsidiga funktioner och höga kvalitet.

Eftersom det uppenbarligen beror på ditt individuella syfte med skrivaren har vi samlat 14 skrivare, som alla varierar i funktionalitet, pris och skrivartyper, så att du kan hitta rätt skrivare för dig.

image
Amanda Lee Edelstein 24. jan, 2021

Routertest

Läs om de 9 bästa routrarna på marknaden just nu i detta routertest! Vår testvinnare är Google Nest Wifi Router + Point, eftersom den inte bara är en funktionell och effektiv router utan också har röstigenkänning och inbyggda högtalare. Dessutom är modellen en mesh wifi-variant, så du kan alltid köpa flera routrar till samma system.

image
Amanda Lee Edelstein 09. nov, 2020

Robotgräsklippare test

image
Amanda Lee Edelstein 06. nov, 2020

Robotdammsugare Test (2021) – 12 bästa robotdammsugare i test

image
Amanda Lee Edelstein 05. nov, 2020

Powerbank Test (2021) – 12 bästa powerbanks i test

Vi är beroende av att kunna ladda vår smartphone, surfplatta, laptop etc. Det är inte alltid vi har tillgång till el, särskilt inte när vi är på språng, så därför blir en powerbank allt mer oumbärlig idag. Det kan dock finnas olika behov för individer kopplar till vad powerbanken ska kunna klara och vi har därför samlat de 13 bästa powerbankerna åt dig i detta test av powerbanks.

De varierar alla i funktion, pris och design så att du är säker på att du kan hitta den bästa powerbanken för dina behov. Vi har också gjort en liten guide som hjälper dig att välja den bästa powerbanken för dina behov.

image
Amanda Lee Edelstein 04. nov, 2020

Personvågar Test (2021) – 9 bästa personvågar i test!

image
Amanda Lee Edelstein 18. mar, 2021

Påslös dammsugare

image
Amanda Lee Edelstein 25. jan, 2021

Örontermometer – test

image
Amanda Lee Edelstein 02. apr, 2021

Minihackare test

I detta test av minihackare kan du läsa om de 5 minihackare på marknadens som är de bästa. Alla modeller passar bra för att hacka olika ingredienser på några sekunder och är generellt sett bra val. Vi har utsett KitchenAid Midline Mini 0,83 liter Minihackare till bäst i test, eftersom den passar de flesta och deras behov riktigt bra samt är enkel att använda och har en fin design.

image
Amanda Lee Edelstein 10. mar, 2021

Mikrovågsugn Test

I detta test av mikrovågsugnar kan du läsa om de 8 bästa modellerna så att du snabbt kan hitta den bästa mikrovågsugnen för dig. Vi har utsett Siemens HF15M541 Mikrovågsugn i rostfritt stål till bäst i test eftersom den utmärker sig i testets parametrar effektivitet, inbyggda funktioner och applikationer samt utseende och pris.

image
Amanda Lee Edelstein 02. mar, 2021

Mandolintest

I detta mandolintest kan du läsa om de 8 bästa mandolinerna på marknaden just nu. Vi har utsett OXO Chef’s Mandolin Iron 2.0 som bäst i test, eftersom den fungerar perfekt när det kommer till testets parametrar: funktionalitet, konstruktion och pris.

image
Amanda Lee Edelstein 06. nov, 2020

Lövblås test

image
Amanda Lee Edelstein 24. feb, 2021

Kylskåp – test

I den här artikeln kan du läsa om de 10 bästa kylskåpen på marknaden. I vårt test av kylskåp har vi utsett Electrolux ERF4114AOX fristående kylskåp till testvinnare. Detta beror på att produkten utmärker sig på parametrarna i testet kapacitet, funktionalitet, utseende och pris.

 

image
Amanda Lee Edelstein 10. mar, 2021

Köksmaskintest – De 10 bästa köksmaskinerna i test

Du kan få bättre koll på vilka 9 modeller av köksmaskiner som är bäst i test om du läser med i det här testet av köksmaskiner. Vi har utsett Kenwood Chef XL Titanium Köksmaskin KVL8300S till allra bästa i test, eftersom den både är funktionell, effektiv, enkel att rengöra och utrustad med en stor skål.

image
Amanda Lee Edelstein 03. mar, 2021

Köksfläkt – Bäst i test

I den här artikeln kan du läsa om de 9 köksfläktarna som har presterat bäst i test. Vi har utsett Siemens LC87KEM60 Vägghängd Köksfläkt till testvinnare – helt enkelt till allra bäst i test, eftersom att den på flera sätt är en perfekt investering och passar de flesta köksstilar. Det är dock mycket möjligt att du istället faller för någon av de andra av listans olika köksfläktar. Läs vidare och få bättre koll på de bästa köksfläktarna som finns i det här testet av köksfläktar!

 

image
Amanda Lee Edelstein 08. apr, 2021

Kaffekvarn test

Vill du kunna mala dina kaffebönor så att arom och smak bibehålls så bra som möjligt? Investera i så fall i en av modellerna i detta test av kaffekvarnar. Vi har samlat de 8 bästa kaffekvarnarna på ett ställe så att du snabbt kan hitta den bästa kaffekvarnen åt dig. Vi har utsett Wilfa WSCG 2 Kaffekvarn till allra bäst i test, eftersom att den har en solid konstruktion, flera inställningsalternativ och en inbyggd timerfunktion.

image
Amanda Lee Edelstein 04. mar, 2021

Kaffebryggare test

Det finns en mängd olika kaffebryggare på marknaden, men vilken modell räknas egentligen som den bästa kaffebryggaren – den som är bäst i test? Vi klargör detta i detta kaffebryggare-test, där vi också guidar dig till de 14 bästa produkterna. Vi har utsett Moccamaster KB952 Pol. Silver Kaffebryggare till allra bäst i test eftersom den brygger kaffe snabbt och till perfektion varje gång. Dessutom har den hyllats av flera organisationer i branschen.

 

image
Amanda Lee Edelstein 03. nov, 2020

Juicepress Test (2021) → Stort test av de 7 bästa av juicepressar på marknaden (2021)

image
Amanda Lee Edelstein 02. mar, 2021

Induktionsspis: Bäst i test – Din guide till de 6 bästa induktionsspisarna

Vi har utsett modellen HL9R4T020U Induktionsspis från Siemens till bäst i test i detta test av induktionsspissar eftersom att modellen utmärker sig på testets parametrar: funktionalitet, säkerhet, utseende och pris. Totalt hittar du dock 6 utmärkta induktionsspisar i detta test, där alla kommer att leva upp till dina förväntningar. Läser du vidare kan du därför enkelt hitta den bästa induktionsspisen för dig.

 

image
Amanda Lee Edelstein 21. mar, 2021

Högtryckstvätt test

I detta test av högtryckstvättar kommer du att guidas till marknadens 5 bästa högtryckstvättar 2021. Vi har utsett Kärcher K4 Full Control Premium Högtryckstvätt till bäst i test eftersom att den utmärker sig på testets parametrar effektivitet, flexibilitet, utseende och konstruktion samt pris.

 

image
Amanda Lee Edelstein 22. feb, 2021

Handdammsugare – test

I detta test av handdammsugare kan du läs om de 8 bästa handdammsugarna på marknaden just nu. Vi har utsett Dyson V11 Absolut sladdlös dammsugare till vår testvinnare, men de andra modellerna på listan är väl värda investeringen. Alla modeller testas baserat på parametrarna: sugkraft, användning och laddningstid, utseende och pris.

image
Amanda Lee Edelstein 10. mar, 2021

Grästrimmer test – hitta den bästa grästrimmern här

I detta test av grästrimmers kan du läsa om marknadens 8 bästa grästrimmers på marknaden. Vi har utsett en Husqvarna 115iL Batterdriven Grästrimmer till bäst i test, eftersom den utmärker sig med ett bra klippsystem, låg vikt och användarvänlig konstruktion. Du kan därför med fördel välja den här trimmern om du är osäker på vilken variant som är bäst för dig, men du kan lita på att samtliga grästrimmare i testet är värda sin investering då de är bäst i test på olika sätt.

image
Amanda Lee Edelstein 02. apr, 2021

Glassmaskin test

Läs om de 10 bästa glassmaskinerna i detta test av glassmaskiner, där du hittar exempel på bra maskiner med och utan inbyggd kompressor. Bland de bästa glassmaskinerna har vi utsett DeLonghi ICK 6000 Glassmaskin till bäst i test, eftersom den utmärker sig på testets parametrar: effektivitet, kapacitet, utseende och pris. Men du kanske faller för en annan modell än testvinnaren?

image
Amanda Lee Edelstein 15. apr, 2021

Frysbox test

I detta test av frysboxar kan du läsa om de 5 bästa frysboxarna på marknaden just nu. Vi har utsett Cylinda FB1300 Frysbox till bäst i test, eftersom den lever upp till alla förväntningar och säljs till ett överkomligt pris. Men alla modeller i detta test är värda investeringen, bäst i test på sina egna sätt, så läs vidare och hitta den bästa frysboxen för dig!

image
Amanda Lee Edelstein 02. apr, 2021

Fritös test

I detta test av fritöser har vi samlat de 10 fritöserna på marknaden som är bäst i test på ett ställe, så att du snabbt kan hitta den bästa modellen till dig. Vi har utsett Fritel Frytastic 5150 3 liters fritös till bäst i test, eftersom den är på topp när det kommer till kapacitet, pris och effektivitet. Alla fritöser här är dock bra på sina egna sätt och värda investeringen!

image
Amanda Lee Edelstein 18. apr, 2021

Espressomaskin test

I detta test av espressomaskiner kan du läsa om 6 av de bästa espressomaskinerna på marknaden. Alla modeller är av hög kvalitet och gör så att du kan brygga en riktigt bra kopp espresso och andra typer av gott kaffe. Vi har utsett DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B Espressomaskin till bäst i test, eftersom att den uppfyller de flestas önskemål, är lätt att rengöra och användarvänlig i sin konstruktion.

image
Amanda Lee Edelstein 08. mar, 2021

Eltandborste test – Få de renaste tänderna

I detta eltandborste-test kan du läsa om de 9 bästa modellerna på marknaden. I listan hittar du både modeller för vuxna och barn. Vi har utsett Philips Sonicare Protective Clean Eltandborste HX6800/04, eftersom den utmärker sig på testets parametrar: rengöringsförmåga, funktioner och pris.

image
Amanda Lee Edelstein 27. jan, 2021

Diskmaskin – test

image
Amanda Lee Edelstein 15. mar, 2021

De 7 bästa airfryers 2021

I detta test av airfryers kan du lära dig mer om vilka modeller som är bäst på marknaden. Vi har utsett Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 XXL till bäst i test, eftersom den utmärker sig på testets parametrar: funktionalitet, rengöring, kapacitet och utseende. Den här modellen är dock lite dyr, så du kan på goda grunder välja en av de billigare modellerna om budgeten är lite tight.

image
Amanda Lee Edelstein 06. nov, 2020

Dammsugartest

image
Amanda Lee Edelstein 05. nov, 2020

Cykelvagn Test (2021) – 12 bästa cykelvagnen i test

Behöver du extra utrymme för mat eller måste du cyklar du med dina barn? Då kan en cykelvagn vara den perfekta investeringen. I detta test av cykelvagnar har vi utsett Thule Chariot Lite 2 som testvinnare, eftersom det är en högkvalitativ cykelvagn med gott om plats för 2 barn, som också är lätt i vikt, vilket gör den enkelt att cykla med.

image
Amanda Lee Edelstein 01. mar, 2021

Brödrosttest

Our test winner in this toaster test is the KitchenAid Artisan toaster. The model is a winner when it comes to functionality, user-friendliness and appearance. However, several of the other models in this test have also been voted the toasters that are best in the test, so it is entirely up to you to choose the model of these that you feel suits you best, without you having to feel that you are compromising. with the quality.

 

image
Amanda Lee Edelstein 24. jan, 2021

Bluetooth högtalare – test

image
Amanda Lee Edelstein 07. nov, 2020

Blender test

image
Amanda Lee Edelstein 02. apr, 2021

Bänkdiskmaskin test

I detta test av bänkdiskmaskiner kan du läsa om de 4 bästa modellerna. Testets utvalda bänkdiskmaskiner skiljer sig åt på olika sätt, alla med sina egna fördelar som gör dem bäst i test, men alla har olika diskprogram, bra torkförmåga och funktionella egenskaper. Vi har utsett Electrolux ESF2400OW Bänkdiskmaskin till testvinnare, men läs mer om testets andra modeller för att hitta den perfekta diskmaskinen för dig.

image
Amanda Lee Edelstein 15. mar, 2021

Ångtvätt test – 7 bra ångtvättar för att ta bort bakterier i hemmet

En ångtvätt är en perfekt investering för människor som vill bli av med bakterier och smuts på bästa sätt. I detta ångtvättstest kan du läsa om de 7 modellerna som har presterat bäst i tester. Vi har utsett Kärcher SC 3 EasyFix Steam Cleaner till allra bäst i test, eftersom den är effektiv i drift, har hög användarvänlighet, flera optimala funktioner och kostar inte en förmögenhet.

image
Amanda Lee Edelstein 25. feb, 2021

Ångmopp test

I detta test av ångmoppar har vi utsett Kärcher Steam Cleaner SC 3 EasyFix Upright till bäst i test. Detta beror på dess funktioner, användarvänliga konstruktion, utseende och pris. De andra produkterna på listan är dock också värda sin investering. Så det är bara för dig att läsa igenom artikeln för att hitta den bästa ångmoppen för dig.

 

image
Amanda Lee Edelstein 05. mar, 2021

Aktivitetsarmband test

Olika aktivitetsmätare i form av klockor börjar vinna mark på marknaden. Av denna anledning har vi försökt hitta de aktivitetsarmbanden på marknaden som är bäst i test. Du kan läsa om de 7 bästa modellerna i detta test av aktivitetsarmband. Vi har utsett Garmin Vivosmart 4 till bäst i test, eftersom den är full av användbara funktioner teknik, såsom pulsmätning, och så är den vattentät.